Dodaj do ulubionych

Ból z lewej strony

IP: *.* 13.02.03, 17:32
WitamKończę 29 tydzień ciąży. Dzisiaj w nocy obudził mnie dziwny ból w pachwinie po lewej stronie. Miałam wrażenie, że jednoczśnie troszkę drętwieje mi udo. Najgorzej było jak poszłam się wysiusiać. Wtedy zabolało jeszcze bardziejsad(((( Do łóżka wracałam zgięta w pół.Nie wiedząc co robić, wzięłam nospe. Nie mogłam leżeć na lewym boku, więc położyłam się na prawym. Ból przeszedł (chociaż rano sytuacja się powtórzyła), strach pozostał. Co to może być??Może dzidziuś uciskał jakiś nerw?? A może takie bóle się zdarzają??Może któraś z Was miała coś takiego??Zaniepokojona CytrynkaP.S. niestety do lekarza będę mogła iść pewnie dopiero w przyszłym tygodniu
Obserwuj wątek
    • Gość: Moniaa Re: Ból z lewej strony IP: *.* 13.02.03, 21:51
      Jeżeli boli Cie z lewej strony i bół nasile sie wczasie siusiania może to być zapalenie pecherza. Radzę Ci sie zgłosic do lekarza i to prędko on napewno Ci doradzi. Pozdrawiam życzę zdrówka
      • Gość: Cytrynka Re: Ból z lewej strony IP: *.* 13.02.03, 21:59
        Dziekuję bardzo za odpowiedź. Też myślałam o zapaleniu pęcherza, ale nie za każdym razem, kiedy siusiam boli mnie. Mimo to i tak postaram się jak najszybciej udać do lekarza.Cytrynka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka