martha666 23.01.07, 09:32 czy któraś z was miała cos podobnego? jestem w 12 tc i wieczorami i w nocy mam okropne mrowienie w nogach-od kolan w dół.nie mogę przez to spać bo męczy mnie to okrutnie.czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kizi26 Re: mrowienie w nogach 23.01.07, 10:03 Witam Ja jestem już na półmetkuOd ok miesiąca nogi(właśnie od kolan w dół) dają o sobie znać kiedy kładę się spać...To normalne(wszędzie tak piszą i mówią lekarze)...Ja kupiłam sobie fajny żel w aptece dla zmęczonych nóg,typowy dla ciężarówek.Super!Smaruję zanim zasnę i trzymam nogi na dużej poduszce,czyli ciut wyżej.DZIAłA! Odpowiedz Link Zgłoś
martha666 Re: mrowienie w nogach 23.01.07, 10:10 możesz mi napisać jak ten żel się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
kizi26 Re: mrowienie w nogach 23.01.07, 11:39 Mi akurat doradziła ten krem Pani w aptece,myślę,że specyfików jest sporo.Zanim kupisz to podpytaj farmaceuta. Ja mam PHARMACERIS Minterin -chłodzący żel na zmęczone nogi (ok 20zł) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paula343 Eris Pharmaceris Minterin 23.01.07, 11:45 Tez mam ten żel i jak narazie jestem zadowolona. Poleciła mi go pani w aptece. Smaruje nim nogi rano i wieczorem przyjemnie chłodzi i daje ulgę Odpowiedz Link Zgłoś