aqa82 23.02.07, 17:26 dziwni się czułam,było niedobrze.pomyslałam znowu jestem w ciąży zrobiłam test dwie kreski w 26dc ale po trzech dniach normalna miesiączka tyle że bardziej obfita.Poronienie? nie bolało. co zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marps Re: co teraz 23.02.07, 18:05 Ja też miałam podobnie i lekarz mi powiedział, że to raczej była ciąża biochemiczna, a nie poronienie. Polecił mi także żeby test robić lepiej kilka dni po terminie @, bo wiele ciąż na wczesnym etapie w ogóle się nie zagnieżdża i lepiej chyba nie wiedzieć że mogło coś z tego być, żeby się niepotrzebnie nie dołować. Wiele kobiet nawet nie wie, że doszło do zapłodnienia a potem dostają spóźnioną @ i myślą, że po prostu się im przesunęła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sabko Re: co teraz 23.02.07, 18:05 Niestety często się tak zdarza, że organizm sam usuwa ciąże która ma np jakieś wady. Dlatego nawet na testach pisze aby nie robić przed terminem miesiączki,między innymi dla tego aby się nie rozczarować. Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: co teraz 23.02.07, 19:00 Niestety też przeżyłam coś podobnego. Mniej więcej w okolicach spodziewanego okresu było mi niedobrze, bolały piersi, test pokazał dwie kreski. Potem po kilku dniach dostałam okresu, bardziej obfitego i bolesnego niż zawsze. Po kilku miesiącach objawy się powtórzyły, z tym że okres już się nie pojawił wcale i teraz mam 4,5 mies. córkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś