ignis1978 03.03.07, 13:48 Początek ciąży, piersi nabrzmiałe i bolące.Czy z kolejnymi tygodniami będzie już tylko gorzej pod tym względem?Jak złagodzić dolegliwości z tym związane? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: Ból piersi 03.03.07, 15:52 Mnie bolaly chyba do 3 mies.Teraz sa poprostu wrazliwe na dotyk i duzo wieksze (21tc).Recepty na bol chyba nie ma.Poprostu musisz na nie uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Ból piersi 04.03.07, 12:10 dzisiaj skończyłam 12 tc.Piersi sa powiększone,ale już nie tak twarde jak były te pierwsze 3 miechy. Odpowiedz Link Zgłoś
a-rabka Re: Ból piersi 03.03.07, 22:02 mnie bolały na początku przeokrutnie. nie mogłam sie do nich dotkąc. tak było przez 5 miesiecy. największym problemem był brak odpowiedniego stanika. wrażlwość moich piersi była tak ogroma, że nie mogłam w żadnym chodzić (jestem w 7 miesiącu a kupiłam ich 6 - wszystkie bezużyteczne w różnych cenach z roznych firm). stanęło na tym że chodzę bez stanika i dopiero wówczas przestały mnie boleć i spokojnie mogę ich dotknąć. może nie zawsze wygląda to estetycznie, ale jest mi wygodnie i komfortowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ignis1978 Re: Ból piersi 04.03.07, 10:45 Dzięki wielkie za podzielenie się doświadczeniem.Ja niestety nie wyobrażam sobie życia bez stanikaPrzyczyna?Są dość sporeRatuję się staniczkami sportowymi i trochę mi lżej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś