monikapaulina 10.05.07, 12:48 witajcie pogorszyly mi sie wyniki moczu i lekarka przepisala mi urosept i stad pytanie czy ktoras z was go brala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magduchak Re: urosept 10.05.07, 12:59 Tak, przy kolce nerkowej w szpitalu dawkowali mi go chyba tonami (co 6 godzin 2 tabletki). Bierz spokojnie bo można. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: urosept 10.05.07, 12:59 ja bralam w pierwszej ciąży w pierwszym trymestrze, teraz mi konował przepisał monural, że niby dla kobiet w ciąży. Jedna saszetka 40 zł, a tam jak wół, że niepolecane w ciąży. Wzięłam to przedwczoraj i czuję się tak, jakby się mi nasilił y objawy,więc kupię znów urosept. Odpowiedz Link Zgłoś
ancia78 Re: urosept 10.05.07, 16:40 Urosept jest lekie ziolowym mozesz go spokojnie brac. Odpowiedz Link Zgłoś
annairam Re: urosept 10.05.07, 17:06 Oprócz uroseptu warto brać jeszcze tabletki z żurawiny, tez w ciąży całkowicie bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona9649 Re: urosept 10.05.07, 17:31 Witam. Od dzis jade na urosepcie a do tego łykam wit C wtedy sie lepiej wchłania. A jak boli bardziej to i nospe biore. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bura-suka Re: urosept 10.05.07, 19:24 zrób posiew moczu, bo takie leczenie uroseptem to moze najwyżej spowodowac przejście w stan przewlekły, a z tego sie ciężko leczy... Odpowiedz Link Zgłoś
lucado Re: urosept 10.05.07, 22:49 ja brałam i wszystko bylo ok, to sa tabletki ziołowe, po porodzie tez brałam ja mnie cos tam pobolewało teraz wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
sajana Re: urosept 10.05.07, 22:58 Własnie dzisiaj również mi lekarz zalecił ten lek 3x2 tabletki dziennie i tez miałam wątpliwości bo na ulotce jest napisane ze niewskazane dla kobiet w ciąży, ale skoro jest tyle pozytywnych wypowiedzi to biore. Odpowiedz Link Zgłoś