Dodaj do ulubionych

jadłowstręt

29.05.07, 11:16
witam
jestem w 16 tc i nie wiem co jest, ale nie mogę patrzeć na jedzenie...
a szczególnie nie mogę "drugiego dania". jedyne co bym jadła to zupy.
czy któraś też coś takiego miała?
Obserwuj wątek
    • melder1 Re: jadłowstręt 29.05.07, 11:28

Witaj
      Ja też tak miałam na początku ciąży. Nic nie potrafiłam jeść, łyżki ziemniaków
      i kotleta nie mogłam. Tu mi się chciało a jak miałam już nalożone to nie
      mogłam. Potem zaczełam wcinać jak mały smok smile Za niedługo powinno Ci przejść.
      Pozdrawiam i życze dużo zdrówka.
    • sojkaj2 Re: jadłowstręt 29.05.07, 14:42
      u mnie też - upki wchodzą, drugie nie
      • dorota814 Re: jadłowstręt 29.05.07, 14:46
        hej, u mnie jadloswstret traw gdzies do 4 miesiaca, schudlam 6 kilo, nie moglam
        patrzec na jedzenie, kompletnie nie czulam glodu. teraz jestem w 5-tym i nadal
        nie moge "widziec" miesa i slodyczy.
        • agnieszkaa16 Re: jadłowstręt 29.05.07, 14:54
          U mnie było to samo jestem teraz w 17 tc i dalej nie mogę patrzeć na mięso,
          szczególnie gotowane, w życiu bym teraz nie włozyła do ust gotowanego kurczaka,
          choć przed ciążą uwielbiałam. Ja przez to schudłam 6 kg i od kąt powiedzmy
          zaczełam "normalnie" jeść może z kilo mi przybyło.
          Strasznie mnie tą męczyło, i w sumie to nadal meczy bo jestem czasem głodna a
          nie mogę patrzeć na jedzenie. Bardzo mnie to dziwiło na początku, bo ogólnie to
          uwielbiam jeść....
          • jelis1 Re: jadłowstręt 29.05.07, 15:02
            uff a już myslałam że ze mną coś nie tak smile
            w pierwszej ciąży miałam zupełnie na odwrót. jadłam 2 obiady dziennie no i
            wogle duzo jadłam...
            narazie nie chudne i wcinam owoce szczególnie jabłka.
            pozdrawiam
            • dorota814 Re: jadłowstręt 29.05.07, 19:03
              zabawne, bo przed ciaza staralam sie zrzucic troche wagi, na nic byly diety, bo
              jedzenie mi bardzo smakowalo.A tutaj totalna zmiana. W pierwszej ciazy rowniez
              nie mialam niczego podobnego. Leci 5 miesiac i poki co nic nie przytylam, ale za
              to po nogach moglabym calowac czlowieka, ktory wymyslil "zupki chinskie", te
              pomidorowe smile)
              • lewana77 Re: jadłowstręt 29.05.07, 19:24
                u mnie dokladnie to samo, zmuszam sie, zeby jesc, ale i tak mam wyrzuty
                sumienia, ze jem zle i za malosad(
                • dorota814 Re: jadłowstręt 29.05.07, 19:32
                  duzo zalezy co mowi lekarz, jak ma sie maluch, w moim przypadku ma sie b.dobrze
                  i rosnie zdrowo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka