giga567 08.06.07, 12:39 Lekarz przepisał mi globulki macmiror500 i niewiem czy po nich czy w ogóle mam dziwne upławy jakby żółto-zielone. Boję się że mogą mi się sączyc wody. Może ktoś ma takie dziwne doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialka Re: Globulki macmiror 500 08.06.07, 13:15 Skonsultuj to z lekarzem. Brałam macmiror, ale takich upławów sobie nie przypominam. Normalnie, wody płodowe są bezbarwne, ew leciutko różowe, jeśli zielone, to źle. Ale myślę, ze to też może być po prostu efekt infekcji, ten kolor. Może macmiror nie zadziałał, a ta infekcja się rozwija i stąd zmiana koloru. A jaki kolor mają globulki? Bo jak żółte, to może rzeczywiście po leku... Odpowiedz Link Zgłoś
giga567 Re: Globulki macmiror 500 08.06.07, 13:26 Dzięki za odpowiedz, globulki są żółte. Wizyte mam za niecały tydzień. Jestem już w końcówce 37\38, skurczy nie mam. Może rzeczywiście wariuje. Siedze jak na bombie bo lekarz powiedział że moge już rodzić. Martwi mnie ten kolor na wkładce. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_81 Re: Globulki macmiror 500 08.06.07, 14:21 Hej. Jestem tez w końcówce 38 tyg. Brałam globulki Macmiror 500 i rzeczywiście po globulkach wydzielina jest koloru żółtego a nawet czasami bywała brunatnego/tak samo jak Ty sie bałam bo brałam je przez 8 dni od 36 tyg, ale jak mnie zapewniła lekarka nie ma czym się przejmować/. Także główka do góry, nie ma się czym martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela1976 Re: Globulki macmiror 500 08.06.07, 20:57 Przy stosowaniu macmiror musiałam cały czas używać wkładek, bo schodziła ze mnie taka żółta wydzielina i to nie tylko po nocy ale też i w dzień. PO skończeniu kuracji przeszło, więc była to ewidentnie "wina" macmiroru. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: Globulki macmiror 500 08.06.07, 21:36 skoro Macmiror jest zolty, to jakiego koloru mialaby byc wydzielina po nim? Niebieska? Odpowiedz Link Zgłoś