agakuzior 14.06.07, 15:59 3 dni byly czyste, a dzis wrocilam z pracy i zowu... taki kolor kawa z mlekiem, troche zolty troche pomaranczowy juz sama nie wiem co to jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancia2007 Re: plamienie mimo duphastonu 14.06.07, 18:13 Przede wszystkim powinnas lezec a nie do pracy chodzic... poki plamienie nie minie... Ja mimo lezenia w domu i duphastonu lekko plamilam raz przez 2 tyg i raz przez 9 dni. I wszystko jest w porzadku )) Odpowiedz Link Zgłoś
optymist1 Re: plamienie mimo duphastonu 14.06.07, 18:18 Do lekarza po zwolnienie i leżec ! Ja plamiłam z przerwami przez dwa tygodnie, mimo, ze brałam duphaston i leżałam plackiem. Przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
carol1977 Re: plamienie mimo duphastonu 14.06.07, 18:25 dziewczyny maja racje! Kto z plamieniami do pracy chodzi?? Powinnas lezec! Ja tez mam przerwy w palmieniu po kilka dni, czasem tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: plamienie mimo duphastonu 14.06.07, 23:25 ja leżałam prawie 4 miesiace, brałam duphaston, wstawałam tylko do toalety i plamiłam ciągle i ciagle.. aż do 15 tygodnia. no i teraz czekam juz na rychłe spotkanie z córką odpoczywaj, idź na zwolnienie i bądź dobrej myśli! Odpowiedz Link Zgłoś
alhana82 Re: plamienie mimo duphastonu 15.06.07, 06:58 Ja chodzilam do pracy, mimo plamienia i duphastonu. Bralam przez miesiac, a tydzien przed koncem krwawienie ustalo I teraz juz wszystko jest w porzadku A chodzilam do pracy bo lekarz mi nie kazal plackiem lezec, a bylam wtedy u dwoch Odpowiedz Link Zgłoś
aw25 Re: plamienie mimo duphastonu 15.06.07, 09:47 Hej sprawdż w ulotce i zobaczysz, że mimo duphastonu możesz plamić. Mnie powiedział o tym lekarz, ale na szczęście od kiedy go biorę to tylko dwa dni plamiłam. Ale prawda jest taka, że prawie nic nie robiłam. Mąż nie pozwalał mi chodzić na zakupy ani odkurzać, ale wczoraj byłam na usg(13 tc) i dzidzia jest zdrowa i dobrze się rozwija, a winę za plamienia ponosi krwiak. Ale lekarz powiedziuał, że albo sie wchłonie albo pęknie i poleci. Więc dużo odpoczywaj i myśl pozytywnie to bardzo ważne i mnie pomogło. Nie wolno się zamartwiać. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś