18.06.03, 10:34
Obserwuj wątek
    • jgrze Podróż pod koniec ciąży 18.06.03, 10:39
      Jeszcze raz smile

Czy któraś z Was podróżowała w 9 miesiacu ciąży? Właśnie się zastanawiam, czy
      wyjechać na parę dni (ok. 5 godzin jazdy samochodem, jako pasażer oczywiście),
      czy tez jest to już zbyt duże ryzyko...

Aska
    • a_gram Re: podróż 18.06.03, 13:34
      mam ten sam problem. Termin mam na 25.07 i wybieram się na wakacje z córkš od 29 do 5 lipca. Las, bez męża, namiot. Trochę się boję ale my�lę, że będzie ok. My�lałam również o wyje�dzie na zakupy do Niemiec przed wyjazdem tj 28.06. ale chyba sobie odpuszczę łażenie po sklepach.
      Niestety nie pomogę ci w Twojej rozterce lecz chętnie poczytam odpowiedzi innych dziewczyn.
      Ja pierwsze dziecko rodziłam 19 godzin (4280), my�lę, że drugie też trochę czasu mi zajmie (również duże), chyba zdšżę wrócić.
      Pozdrawiam
      Agnieszka
      • jgrze Re: podróż 18.06.03, 15:51
        Udało mi się dodzwonić do lekarza i powiedział, że jak się nic nie dzieje, to
        można jechać (ja mam termin n a 22.07). Ja akurat wyjeżdżam już dzisiaj i nie
        za bardzo mogłam się akurat udać do lekarza osobiście po pozwolenie (bo jest
        na urlopie) stąd moje wahania. Ale Ty pewnie jeszcze zdążysz się upewnić, czy
        wszystko w porządku i jechać na wakacje względnie spokojna. Zwłaszcza jeżeli
        to w miarę blisko od "swojego" szpitala. Ja z Wrocławia do Warszawy w razie
        czego raczej nie zdążę - drugi poród jest szybszy, poza tym miałam wcześniej
        cesarkę no i nie chciałabym zrobić krzywdy dziecku odwlekając moment dotarcia
        do szpitala...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka