Dodaj do ulubionych

pierwsze objawy ciąży

13.07.07, 17:09
dziewczyny, mam pytanie:
dziś jest 32 dc (mam cykle mniej więcej 32-dniowe) i okresu nie ma
normalnie jak zawsze od tygodnia bolą mnie piersi
dodatko ból w krzyżu, od paru dni wysoka temp. - dziś zmierzyłam, bo aż mi
dziwnie gorąco było 37,4C

czy to może oznaczać ciążę?
nigdy wcześniej takiej temp. nie miałam przed okresem (przeziębona na pewno
nie jestem)
Obserwuj wątek
    • venoos Re: pierwsze objawy ciąży 13.07.07, 17:30
      hej,,,
      u mnie pierwszym objawem ciazy byl strasznie wrazliwy i bolacy biust - takze
      moze i u ciebie tak jest? 3mam kciuki
    • suckerlove Re: pierwsze objawy ciąży 13.07.07, 17:50
      z tego co się orientuję to temp może oznaczać ciążę. ja mam teraz 37,4 i nie
      jestem przeziębiona, ale za to jestem w 3tc. najlepiej bedzie jak chyba zrobisz
      test. pozdrawiam
    • gooochab Re: pierwsze objawy ciąży 13.07.07, 19:36
      mnie też strasznie bolał biust, byłam senna, zmęczona i to tyle. Później zaczęły
      się poranne nudności, żadnych innych objawów nie mam, a to już 8tc. Pozdrawiam!!!
    • hoczus Re: pierwsze objawy ciąży 14.07.07, 10:03
      to sie wie. Ja 6 dni po zaplodnieniu wiedzialam juz ze cos sie dzieje.Mialam bardzo obrzmiale piersi i bardzo wrazliwe sutki,mimo ze do okresu bylo jeszcze 22 dni. wpadlismy sobie i nie dopuszczalam mysli ze to jednak ciaza. test wyszedl mi jednak dopiero 4 tygodnie po zaplodnieniu. jesli czujesz ze cos sie zmienilo to chyba jednak tosmilezycze powodzenia pa
      • agnieszka2211 Re: pierwsze objawy ciąży 14.07.07, 10:18
        najlepiej, jak zrobisz test. Dzis juz powinien pokazac. Ja mialam taki
        metaliczny posmak w ustach, bylam senna, bolaly mnie piersi i jajnik (do 9tc) i
        ogolnie czulam, ze to to. Ja mierze temp. stale, wiec z wykresu tez wynikala
        ciaza.
        • arszana Re: pierwsze objawy ciąży 14.07.07, 11:35
          mnie piersi bola zawsze przed okresem nawet 8 dni przed juz sa tak wrazliwe, ze
          to nawet przyjemnesmile przed okresem mam rowniez bole w krzyzu, wiec to
          niekoniecznie musi byc objaw ciazy, ale jedyne co na to moze wskazywac to ta
          temperatura.. wiec kup test, bo wychodzi fifty fiftysmile powinien wykazac ciaze
          jesli jest... trzymaj sie.
      • breezerka Re: pierwsze objawy ciąży 14.07.07, 14:45
        hej jestesmy w podobnej sytuacji u mnie intuicja mimo ze test wykazał brak ciąży
        (myśle ze zawczesnie go zrobiłam bo po 6 dniach od zajścia)>.poczekam jeszcze
        troszke i zrobie drugi.Bardzo bolą mnie piersi i ogólnie zle się czuje!zobaczymy
        na razie koniec z solarium do wyjasnienia
    • olenka_a cześć golinda z forum "ś i w" 14.07.07, 13:06
      Ja własnie dzisiaj zrobiłam test - 5 minut temu.
      Mam 30 dzień cyklu. 2 dni po terminie. Brzuch mnie pobolewał jak przed okresem.
      Piersi mnie bolą od jakichś 2 tygodni i w żaden stanik mi się nie mieszczą smile
      Myslałam, że przed okresem. A tutaj wyszły dwie kreski!!! Na razie w to nie
      wierzę! Lecę po drugi test.
      • golinda Re: cześć golinda z forum "ś i w" 14.07.07, 14:21
        gratuluję! smile
        ja jeszcze testu nie robiłam, dzisiaj boli mnie dodatkowo jajnik
        pewnie dostanę okres sad
        temp. 37,1C
        • olenka_a ja zrobiłam drugi test 15.07.07, 19:44
          ciąża jak nic!!! W środę idę do lekarza smile

• ikabg Re: pierwsze objawy ciąży 16.07.07, 14:07
      Pierwszym objawem ciąży były u mnie bóle podbrzusza, jak na miesiączkę ale ta
      się nie pojawiała do tej pory smile (mała ma 3 miesiące). potem bolał mnie jajnik,
      a potem pojawiła się nadwrażliwość na zapachy. Piersi bolały mnie krótko, miałam
      delikatne mdłości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka