yaishi 02.07.03, 12:20 Witaj! Mam małe pytanko, zdecydowałaś sie moze na PSK?? I czy orientowałaś się co trzeba mieć dla dzidziusia?? pozdrawiam yaishi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usiek78 Re: do usiek78 02.07.03, 19:28 Witaj! Cieszę się,że odezwałaś się do mnie.Ja mam jeszcze sporo czsu do porodu i jeszcze nie orientowałam się,co tam jest potrzebne dla dzieka.Z tego co wiem to mozesz zorientowac się w tej kwestii np.przez szkołę rodzenia(na Warszawskiej) albo zadzwoń do szpitala. tel.do szkoły rodzenia 741-58-95(położne,które tam pracują napewno bedą wiedziały) Nie chciałabym Cię wprowadzać w błąd ale wydaje mi sie,że trzeba miec wszystkie rzeczy dla dziecka(gdzieś kiedyś tak słyszałam) Ja jestem w 100%zdecydowana na PSK.Powodzenia,będę trzymać kciuki. Pozdrawiam Ulka Odpowiedz Link Zgłoś
yaishi Re: do usiek78 03.07.03, 09:48 Dzięki bardzo. Może pogadam z lekarzem powinien wiedzieć czy trzeba ubranka do dzidziusia swoje na każdy dzień pobytu czy tylko do wyjścia. Pozdrawiam cieplutko i po wszystkim dam znać jak było, jak sie rodzi w PSK. yaishi i dzidzia /22.07.2003/ Odpowiedz Link Zgłoś