jagoda_271 21.08.07, 20:15 czy można go na zgagę, piłam w pierwszej ciąży a było to 7 lat temu także nie wiem czy to jeszcze można a do gina za cholerę nie mogę sie dodzwonić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.81 Re: alugastrin 21.08.07, 21:03 mnie gin powiedział, ze jak bardzo mnie meczy to można Odpowiedz Link Zgłoś
drshab Re: alugastrin 25.03.15, 10:18 Popijac mozesz, oczywiscie jezeli chcesz aby ty i twoje dziecko mieliście kłopoty z systemem nerwowym. Ten "lek" dostarcza do organizmu dużo silnie neurotoksycznych jonów glinu. Są to co prawda wolne a nie chelatowane jony glinu wiec moze za duzo ich sie do krwioobiegu nie dostanie. Ja bym jednak tego nie tknął Miłego popijania. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: alugastrin 26.03.15, 15:58 Dla zainteresowanych: www.medonet.pl/leki,profil-leku,1583285,1,alugastrin,index.html www.poradynazdrowie.pl/zgaga-w-ciazy.html www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=111 A najlepiej w przypadku watpliwości zasięgnąć opini lekarza prowadzącego ciąże lub lekarza rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś