madziulka20 29.08.07, 12:34 Jestem w 5 miesiącu ciąży i lekarz zapisał mi lek dopochwowy metranizadol. Czytałam ze ten lek jest szkodliwy dla płodu, i teraz nie wiem czy mam go brac. Dziewczyny prosze poradzcie mi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezak25 Re: Metronidazol w ciąży 29.08.07, 13:55 hej, tez bralam ten lek dopochwowo ok. 16tc, nie wiem czy czytalas uwaznie ulotke, ale jest w niej napisane, ze lek mozna stosowac jesli lekarz stwierdzi, ze wieksze przyniesie to korzysci niz zagrozenia. Mnie ani mojemu dziecku nic sie nie stalo, wrecz przeciwnie, wyleczylam to co "tam" mialam - a to jest grozniejsze. ) Odpowiedz Link Zgłoś
yool125 Re: Metronidazol w ciąży 29.08.07, 14:35 Jak Madziulka mozesz pytac na forum ludzi czy brac lek ktory przepisal ci lekarz....ginekolog...pewnie poloznik do jasnej ciasnej!!!!jesli dla ciebie forum to wyrocznia to wspolczuje!!!tu jest miejsce na rozwiewanie watpliwosci,pocieszanie ,dzielenie sie smutkiem,zadawanie infantylnych pytan nawet ale nie GLUPICH...bo kto ma sie znac na tym co ci wolno i co wolno dzieciaczkowi ????jak sadzisz???? j Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: Metronidazol w ciąży 30.08.07, 00:10 Pyta bo się boi. Odnośnie metronidazolu w ciąży są różne opinie. Trudno czasem trzeba wziąć i dobrze wtedy przeczytać: Ja brałam i nic sie nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś