anula2204 18.10.07, 23:01 hej dziewczyny to juz 32tyd.i niemoge spac a dla malego noc to najleprzy czas na boksowanie w lozku niemoge miejsca sobie znalesc w telewizji jak zwykle nic ciekawego...uroki ciazy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika1306 Re: bezsennosc 18.10.07, 23:12 Tak to niestety jest i to wtedy gdy najbardziej potrzeba wypoczynku, Nie pamiętam, kiedy w ciąży przespałam całą noc bez co najmniej 2 a czasem nawet 4 pobudek, a potem tak ciężko było znowu zasnąć .... A na dodatek rano trzeba było wstać do pracy. Pocieszę, że po przyjściu na świat Maleństwa wcale nie będzie lepiej - przynajmniej na początku Pozdrawiam i życzę długiego spokojnego snu Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett.o-hara Re: bezsennosc 19.10.07, 10:14 Ja zaczynam jutro 12 tc, a już mam kłopoty ze snem, choć jeszcze w brzuszku nikt mnie nie kopie... . Wieczorem padam na pysk dosłownie jakbym jakiś maraton zaliczyła, w nocy nie mogę sobie znaleźć miejsca w łóżku, ciągle się budzę i mam kłopoty z zaśnięciem, a rano ledwo otworzę oczy już mnie głowa boli... Ech, szkoda gadać... Może doradzicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
taissa1 Re: bezsennosc 19.10.07, 11:00 Niestety ja też cierpię od dłuższego czasu na bezsenność. Wieczorem długo nie mogę zasnąć a gdy wreszcie mi się uda to śpię tak czujnym snem,że najmniejszy szmer mnie budzi. Do tego dochodzi paskudny ból żeber... Odpowiedz Link Zgłoś
elicha Re: bezsennosc 19.10.07, 12:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=70515533 Odpowiedz Link Zgłoś