pengua 26.10.07, 14:25 Dziewczyny, czy uzywalyscie pasa poporodowego? Jak wczesnie po porodzie (cc) mozna go stosowac? Slyszalam, ze za wczesnie nie mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magmi2 Re: Pas poporodowy? 26.10.07, 19:48 Ja po cc stosowałam go zaraz po wyjściu ze szpitala i o ile pamiętam to chyba przez 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
moniko28 Re: Pas poporodowy? 26.10.07, 20:05 Witam,napewno nie zaszkodzi, ja po ciąży nie stosowałam i bardzo żałujeale jeśli urodziłabym drugie dziecko napewno nosiłabym te majtki lub pas, wiem to z własnego doswiadczenia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: Pas poporodowy? 26.10.07, 20:25 miałam przez jakies 2 tygodnie po wyjściu ze szpitala (po 7 dniach). bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda220 Re: Pas poporodowy? 26.10.07, 22:19 koszt 40-60 pln kupic mozna w aptece lub kiosku w szpitalu, zaklada sie na kilka godzin dziennie, mozna juz po 24 h po porodzie, ja dzis zalozylam pierwszy raz na 2h, jakie beda efekty?- zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
pengua Re: Pas poporodowy? 27.10.07, 10:42 Dzieki bardzo! Zatem sprobuje, mam nadzieje ze nawet jesli nie pomoze to przynajmniej nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
adzia79 Re: Pas poporodowy? 27.10.07, 15:30 Próbowałam nosić po porodzie (bo "ściągał" sylwetke i lepiej się czułam, ale były takie upały (lato 2006)że zrezygnowałam. Na szczęście brzuch wrócił do swoich rozmiarów. Jednak dby wtedy nie było tak gorąco to pewnie bym nosiła. Zakładalam zaraz po powrocie do domu (czyli po 3 dniach). Odpowiedz Link Zgłoś