laskowskaj 14.03.08, 19:58 Jestem w 6 miesiącu ciąży. Od 2 dni cierpię na zgagę. Piecze mnie gardło i nie wiem co na to poradzić. Znacie jakieś sposoby> Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_z_dublina Re: zgaga! 14.03.08, 21:05 Potwierdzam. Bezpieczny w ciazy i skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
slonko12345 Re: zgaga! 14.03.08, 21:28 Z naturalnych metod polecam napar z majeranku, mnie pomaga. Łyżeczkę - dwie zalewasz wrzątkiem, odcedzasz i pijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
next-live Re: zgaga! 14.03.08, 21:24 naturalny sposób - migdały na mnie działały Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: zgaga! 14.03.08, 22:31 tak migdaly to jest to,nawet moj maz sie przekonal do nich i teraz juz tylko migdaly a nie jakies tam renni ... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_z_dublina Re: zgaga! 14.03.08, 23:17 Na jednych dzialaja migdaly, na innych renni. Po migdalach albo mleku mialam jeszcze gorsza zgage a 'jakies tam renni' przynosilo mi ogromna ulge. Sprawdz kilka sposobow i wybierz ten ktory odpowiada Ci najbardziej. To co moze pomoc to: -Gaviscon -Mleko -Migdaly -Renni -Majeranek itd Jedz tez malo a czesciej i raczej nie kladz sie przez godzine po jedzieniu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: zgaga! 15.03.08, 00:17 migdały mozna o kant d... rozbić próbwalam wszystkich porad z tego forum i nic nie działało a zgage miałam od rana do wieczora, na czczo też, bez względu jak i co jadłam myslalam że umrę, wieczorami płakałam w łóżku tak żle się czułam, żaden maalox, żadne rennie wreszcie lekarz przepisał mi Zantac 150 i dosłownie uratowało mi to życie - jedna tabletka dziennie i żyję Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: zgaga! 15.03.08, 09:08 ja jak poprzedniczka, w tej ciazy ani rennie nie pomagalo ani inne pierdoly, dopiero ranigast mi pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś