zaslona4 24.03.08, 16:31 Kobitki kochane czy coś sie czuje,odczuwa itp.w chwili zagniezdżenia zarodka???Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Zagnieżdżenie sie zarodka 24.03.08, 16:34 Nic sie nie czuje,bo to za mały "zlepek"komórek) Pzdr.Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
chatmax Re: Zagnieżdżenie sie zarodka 24.03.08, 17:28 Raczej nic...To za wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
kaamea Re: Zagnieżdżenie sie zarodka 24.03.08, 20:34 Ja ok 6 dni po owulacji poczulam bardzo silne uklucie w dole brzucha, pamietam ze szlam do sklepu i na parkingu az mnie zgielo w pol. Trwalo to pare sekund i przeszlo. Byc moze dziewczyny maja racje ze to za maly zlepek komorek ale pytasz wiec odpowiadam ze cos takiego mialam a zagniezdzanie przeciez wlasnie wypada ok 5-6 dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Zagnieżdżenie sie zarodka 24.03.08, 20:53 5-6 dnia to zarodek pływa sobie radośnie w macicy i dojrzewa do wyklucia się z osłonki Zagnieżdżenie następuje raczej 7-10 dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
orgellaa Re: Zagnieżdżenie sie zarodka 24.03.08, 22:38 pewnie przesądy ludowe każą coś odczuwać, ale ja osobiście- jak i reszta wypowiadających się- nie odczułam NIC Odpowiedz Link Zgłoś