basia.26 Re: JESTEM PRZY NADZIEI!!! 05.09.03, 17:43 no i stało się nawet naisać tego spokjnie nie potrafie DWIE RÓZÓWE KRESKI!!! BOJĘ SIĘ !!!!!! JESTEM SZCZEŚLIWA !!!!! oto dziś 5 września dowiedziałam sięo moim dzeciątku a poczęło się 13 sierpnia 2003 Odpowiedz Link Zgłoś
berna2 Re: JESTEM PRZY NADZIEI!!! 05.09.03, 19:21 Gratulację , dużo pogody ducha,zrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla was obojga. Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: JESTEM PRZY NADZIEI!!! 13.09.03, 12:50 GRATULUJĘ CI !!! Mama dwóch córek. Odpowiedz Link Zgłoś
gzylka Re: JESTEM PRZY NADZIEI!!! 13.09.03, 22:57 Basiu bardzo Ci gratuluję. Wiesz gdy przeczytałam o tych datach to aż mi się miło zrobiło. Ja poczęłam trzy dni później, dwa dni później zrobiłam test ciążowy - tyle tylko że w zeszłym roku. Aga i Juliuszek Odpowiedz Link Zgłoś
quryj Re: JESTEM PRZY NADZIEI!!! 05.09.03, 19:32 Gratulacje, teraz przed Tobą najpiękniejsze miesiące. Zostań z nami do końca na "necie". Pozdrowienia KASIA(14.12) Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiazmarkiem Re: JESTEM PRZY NADZIEI!!! 12.09.03, 23:04 Gratuluję!!!!! Ja też się spodziewam juz bardzo niedługo przyjścia na świat najdroższej mi osoby!!! życzę Ci żeby ciąża była dla Ciebie tak wspaniała jak jest dla mnie do tej pory mogę tańczyć a to juz 8 miesiąc Pozdrawiam najmocniej Odpowiedz Link Zgłoś