della.bea Re: 15 tc to który miesiąc 16.05.08, 08:24 Hej! Tez jestem w 15 tc, to czwarty miesiac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luizam1 Re: 15 tc to który miesiąc 16.05.08, 08:42 do della.bea: a na kiedy masz termin? I jak się czujesz? ja mam wg USG na 06.11 a czuje sie strasznie od poczatku ciązy męcza mnie mdłości i wymioty i jakos nie mogą minąć Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.e.l.i.n.a.18 Re: 15 tc to który miesiąc 17.05.08, 08:44 Ilość tygodni można podzielić przez 4. Odpowiedz Link Zgłoś
gosias301 Re: 15 tc to który miesiąc 16.05.08, 09:42 Witam ja jestem w 14 tygodniu a termin mam na 10 listopada, tez mialam codzienne nudnosci i wymioty, bylo nie do zniesienia, ale jak ksiazkowo po skonczenie I trymestru wszystko minelo i czuje sie teraz dobrze.Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna833 Re: 15 tc to który miesiąc 16.05.08, 10:02 Hej hej ja jestem dopiero w 13 tc ale dołacze do was bo zaczełam 4 miesiąc. Termin mam na 23 listopada.Jeśli chodzi o mndłości i złe samopoczucie to na poczatki było ciężko , co pradwa nie wymiotowałam na szczeście. chiciałam zapytac jak tam wasze brzuszki zaczyna byc juz cos widac , bo u mnie własnie od tyg ruszyło, zrobiłam sie cała tak okrąglutka jak pączuszek. Juz nie moge sie doczekac kolejnego usg a mam je 26 maja w dzien matki.Pozdrawiam Was serdecznie i życze Wam i małym maluszkom duzo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
luizam1 Re: 15 tc to który miesiąc 16.05.08, 10:23 u mnie jako taki brzuszek sie pojawił jak stoje ale jak sie położe to mam taki płaski, tak więc nie wiem - może jestem wzdeta a może tak to jest. U mnie USG lekarz przewidział tylko 3 w okresi ecałej ciązy. Na pierwszym byłam w 12 tc teraz nastepne bedzie az w połowie lipca juz tez nie moge się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
della.bea Re: do luizam1 16.05.08, 11:35 Ja mam termin z USG na 12.11, w sumie to ja dopiero zaczelam 15 tc Co do samopoczucia,to tez meczyly mnie mdlosci,teraz jakby przeszly,ale nie chce zapeszac,bo juz raz tak mialam,ze byl spokoj przez ok tydz. a potem zaczelo sie na nowo Brzuszek to narazie chyba tylko ja widze i moj maz;]i tez jak leze,to jest taki jakis plaski juz sie nie moge doczekac jak wreszcie bedzie go porzadnie widacUSG najblizsze tez dopiero w lipcu..A chcesz poznac plec,czy czekasz do porodu? Odpowiedz Link Zgłoś
luizam1 Re: do dodella.bea 16.05.08, 13:30 ja juz nie mogę się doczekać kiedy będe wiedziała czy to chłopczyk czy dziewczynka. W sumie jest mi obojetne co będzie bo to pierwsza moja dzidzia ale chciałabym wiedzieć co aby sie przygotować przed porodem. Mam nadzieję, że w lipcu jak pójdęę na USG to będzie juz wiadomo. A ty chciałabys wiedzieć co będziesz miała? masz juz jakieś dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
della.bea Re: do luizam1 16.05.08, 15:26 U mnie jest tak samo- tez mi to w sumie obojetne,wazne zeby bylo zdrowe,ale fajnie wiedziec kto tam siedziMysle,ze w lipcu to juz powinno byc widac,tylko zeby dzidzia sie odpowiednio ulozyla i pokazalaPs.To tez moje pierwsze dzieciatko,pewnie dlatego tak przezywam Odpowiedz Link Zgłoś
dabagn Re: do luizam1 17.05.08, 07:53 Hej Ja też mam termin na 12.11 Mdłości męczyły mnie od 7 tc, teraz jest troszkę lepiej i mam nadzieję, że tak już zostanie. Brzuszek powolutku się zmienia, nie jest jeszcze widoczny, tylko mąż i ja widzimy, że staje się powoli jakiś inny. Mimo tego, że jest nadal płaski, powoli zaczynają mnie uciskać moje ulubione jeansy...myślę, że koło 17 tc trzeba będzie pomyśleć o pierwszych ciążowych spodniach Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab75 Re: 15 tc to który miesiąc 16.05.08, 18:46 ja koncze 15, termin mam na 4.11 moj brzuch widac juz calkiem jednoznacznie, ostatnio spotkalam dziewczyne w 6 mies. i miala mniejszy niz ja. troche mnie to martwi....mam nadzieje ze nie bedzie rosl tak predko przez caly czas pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosias301 Re: 15 tc to który miesiąc 16.05.08, 19:21 Witam, ja mam termin wizyty+ usg 27 maja i musze przyznac ze zyje od wizyty do wizyty, mój brzuszek juz sie tez zaokraglil a wiecie juz jaka bedzie płec dziecka , bo na ostatniej wizycie moj lekarz stwierdzil na 90% ze bedzie chlopczyk bo cos mu dynda miedzy nogami .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: 15 tc to który miesiąc 16.05.08, 23:19 Zapraszam na Listopadówki 2008: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50965 Odpowiedz Link Zgłoś
basik798 luizam1 zapraszamy na forum listopadowe:) 17.05.08, 09:05 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50965 tu podaję link do forum listopadowego zapraszamy wszystkie mamusie oczekujące na listopad Odpowiedz Link Zgłoś