m.nikla 15.09.08, 08:17 Jestemw 5 tyg ciazy, w nocy obudził mnie przeraźliwy ból w dole brzucha...tak silny ,ze zemdlałam... Zdzarzyło Wam sie tak kiedys??? Czy to normalne... Teraz juz nic mnie nei boli...ale w nocy trwało toz 2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodi_anuschka Re: pomózcie... 15.09.08, 08:37 kochana!! Ja jestem w 22tc i wiele przeszłam bóle w dole brzucha do około 4-5miesiąca sa normalne bo macica rośnie i w związku z tym daje o sobie znac ale ból jest podobny do bóli menstruacyjnych natomiast z takim ostrym bólem tak długo trwajacym szczerze nie miałam do czynienia jedyne co moge to dam Ci dobra radę!!Nie słuchaj innych gadek typu"ja też tak miałam" BO KAŻDA CIĄŻA JEST INNA!!I każdy przechodzi ja inaczej!! Dlatego tez uwazam ze z czymś takim powinnas jak najprędzej pójsc do swojego lekarza. Nie bój się pewnie to nic groźnego,nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja właśnie w 5tc dostałam bardzo silnego krwotoku-wpadłam w panike bo już myślałam,że straciłam.....ale dzięki mojej szybkiej reakcji pojechałam do szpitala okazało się że kosmówka się odkleiła ale swoje przelezałam w szpitalu.Ciąże przechodzę niezbyt różowo ale...nie słucham NIKOGO TYLKO MOJEGO LEKARZA!!i Tobie radzę to samo Buźka!! Odpowiedz Link Zgłoś
eli81 Re: pomózcie... 15.09.08, 08:39 na izbę przyjęć - tak nie powinno być, szybciutko Odpowiedz Link Zgłoś
figa79 Re: pomózcie... 15.09.08, 09:43 miałam tak w trakcie przewidywanej miesiaczki,czyli na poczatku 5-go tyg. nie przez caly czas, ale powtarzalo sie przez cztery dni z rzedu. akurat zawsze w nocy. nie moglam funkcjonowac, doslownie chodzilam po scianach. ja oczywiscie poszlam z tym do lekarza. okazalo sie ze to norma, bol implantacyjny, ale dostalam tydzien zwolnienia zeby dojsc do siebie, bo po 4 nieprzespamych nocach nie wiedzialam w pracy co robie. takze nie przejmuj sie, ale sprawdzic trzeba wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Wklejone przez moderatora 15.09.08, 10:47 ktos tak mial?? Autor: m.nikla☺ 15.09.08, 10:39 Odpowiedz Poronienie: brak krwawienia?? tylko bol przeciagajacy sie od bardzo silnego...potem jak przy okresie??? Odpowiedz Link Zgłoś