kasiapro1 24.10.03, 12:42 W klinice Iatros mam byc na 14.Strach paralizuje mi wszystkie konczyny,maz szczesliwy a ja nie wiem czy bardziej sie cieszyc czy bac. Ten strach przed nieznanym.... Trzymajcie za mnie kciuki,napisze juz "po" jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kags Re: Ide rodzic..... 24.10.03, 12:45 Kasiapro! Trzymaj sie dzielnie!!! Ach, kto to mowi... cykor nad cykorami!!! I odezwij sie koniecznie!!! Sciskam i trzymam kciuki! KaGS. Odpowiedz Link Zgłoś
pysio8 Re: Ide rodzic..... 24.10.03, 12:51 Całusy dla was, będę dzisiaj o tobie i maleństwie myślała. Daj znać jak wrócicie do domu. POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majcia74 Re: Ide rodzic..... 24.10.03, 13:20 No Kobitko! Bądź dzielna! Wszystko będzie super! Myślami będę Wam towarzyszyć i trzymam mocno kciuki za powodzenie na całej linii frontu ) Maja i Groszek /28tyg./ Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus22 Re: Ide rodzic..... 24.10.03, 14:41 trzymam kciuki, będzie wszystko dobrze i niedługo będziesz mieć swojego upragnionego dzidziusia!!! ja też bym już chciała, a przede mną jeszcze 34 tygodnie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Ide rodzic..... 24.10.03, 17:40 Pewnie kiedy to piszę jesteś w trakcie, albo już tulisz swojego malca. Myślę o Was i czekam na wieści z placu boju. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka3 Re: Ide rodzic..... 24.10.03, 18:40 Trzymam kciuki z całej siły. Wszystkiego dobrego. Już niedługo będziesz tulić swoje maleństwo. Pozdrawiam Cytrynka Odpowiedz Link Zgłoś
martushka79 Re: Ide rodzic..... 24.10.03, 18:45 Ja też trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze, trzymajcie się!! Pozdrawiam, Martushka i Maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś