ala.81 11.11.08, 20:47 czy warto je kupić, działają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka.a Re: mydełka odplamiające 11.11.08, 21:21 Ja mam i już nie kupię.Powiem tak płacisz kilkanaście zł a efekt taki jak po zwykłym szarym mydle "biały jeleń". A już miałam tych mydełek 3 różne. Odpowiedz Link Zgłoś
scharon Re: mydełka odplamiające 12.11.08, 14:04 ja mam mydlo galasowe i jest rewelacyjne. Dopiera plamy z jagod,marchewek i innych papek dzieciowych,trawe oraz plamy po kupach z pieluch. Ja jestem bardzo zadowolon a,mialam tez inne mydleka i nie umywaja sie do mydla galasowego Odpowiedz Link Zgłoś
popolina Mydelko galasowe 14.11.08, 19:39 Scharon, powiedz czy ze starymi plamami tez jest szansa (pieluchy i sliniaki)? Odpowiedz Link Zgłoś
scharon Re: Mydelko galasowe 14.11.08, 20:03 Mydlo najlepiej dziala na swierza nie prana plame.Trzeba pamietac ze ywsoka temperatura (nawet 40st)utrwala plame. Natomiast mi sliniaki sie czesciowo dopraly mimo ze kilkakrotnie prane w proszku. Odkąd mam mydlo juz nie mam nowych plamek na ubraniach ,sliniaki czyste Odpowiedz Link Zgłoś