aniniaw 18.01.09, 00:50 Drogie mamy ktore juz urodzilyscie....kiedy znika ciemna kreska z brzucha,jestem juz trzy miesiace po porodzie i nadal krecha jest widoczna ponizej i powyzej pepka. Pozdrawiam-mama Milenki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nglka Re: kreska na brzuchu 18.01.09, 00:53 W pierwszych 2 miesiącach była widoczna. teraz jestem 4 miesiące po porodzie i kreska jakby zniknęła (ta wyżej) a ta poniżej pępka nadal jaśnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_sloneczka Re: kreska na brzuchu 18.01.09, 08:33 A ja konczę 38 tydzień i krechy nie mam w ogóle. W poprzedniej ciąży pojawiła się już w 23 tygodniu. A teraz nic. Nie wiem od czego to zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: kreska na brzuchu 18.01.09, 13:02 mama_sloneczka napisała: > A ja konczę 38 tydzień i krechy nie mam w ogóle. W poprzedniej ciąży > pojawiła się już w 23 tygodniu. A teraz nic. Nie wiem od czego to > zależy. poczekaj aż urodzisz, jak brzuch się zmniejsza, to odkryjesz, tak, jak ja ;]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
tanoshii Re: kreska na brzuchu 18.01.09, 12:50 Prawie 6,5 miesiąca po porodzie i nadal jest, ale co raz mniej widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: kreska na brzuchu 18.01.09, 13:01 jestem 14 i pol miesiaca po porodzie i kreska jeszcze jest. co prawda od jakiegos czasu coraz mniej widoczna, ale jeszcze ja widac kiedys zniknie. nie robie z tego tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine.b Re: kreska na brzuchu 18.01.09, 14:43 to ja się może podepnę pod pytanie... wprawdzie jeszcze nie urodziłam, ale krechę mam mocno widoczną, podobnie pigment na sutkach a nawet szyi...no i się zastanawiam czy np. z piersi też mi tak szybko nie zniknie jak z brzucha? Bo wielkość moich sutków się przez to 'potroiła' Odpowiedz Link Zgłoś
32kropka Re: kreska na brzuchu 18.01.09, 18:21 madeleine.b napisała: > to ja się może podepnę pod pytanie... > wprawdzie jeszcze nie urodziłam, ale krechę mam mocno widoczną, podobnie pigmen > t > na sutkach a nawet szyi...no i się zastanawiam czy np. z piersi też mi tak Czy mogłabyś mi napisać jak wygląda ten pigment na szyi? Bo mnie tam gdzie zgięcie skóry trochę pociemniała szyja i nieco pod pachami i właśnie się tym martwiłam, mam też ciemny pępek w środku i miejsce intymne i powyskakiwały mi takie lekko wypukłe okrągłe kropki popigmentowane na tułowiu i to mi spędza sen z powiek, a może to normalne i się niepotrzebnie martwię. Odpowiedz Link Zgłoś
moniamech Re: kreska na brzuchu 23.03.09, 17:49 tez mam takie kropki na szyi wlasnie.. nie wyglada to zbyt dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
anettchen2306 Re: kreska na brzuchu 18.01.09, 16:08 Ja tez prawie 15 mcy po porodzie i nadal ja mam, jednak blednie z kazdym miesiacem coraz bardziej - z czasem zaniknie. Przy pierwszej ciazy nie malam zadnych zmian pigmentacyjnych, za drugim razem krecha uwidocznila sie wczesnie - to skutek zmian hormonalnych. Kiedys zniknie calkowicie - przyrzekla mi moja lekarka Tez nie rozpaczam z tego powodu - zwlaszcza teraz, zima. Odpowiedz Link Zgłoś
karmella Re: podciągam 09.02.09, 14:14 Ja jestem 18 miesięcy po porodzie i kreska nadal jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks-nina Re: podciągam 09.02.09, 14:32 ja jestem 5,5 m-ca po porodzie i kreska jest już prawie niewidoczna,a zaczęła schodzić dopiero jakieś 2 tyg.temu Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: kreska na brzuchu 23.03.09, 18:22 Mi zniknela po jakis 9-10 miesiacach po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maroco1977 Re: kreska na brzuchu 23.03.09, 18:34 zalamujecie mnie myslalam, ze ta kreska to kwestia gora trzech miesiecy, no super, nie dosc, ze mam szew po cc z ktorym nie wiem co zrobic, by go zakryc, to jeszcze ta krecha jest i pewnie tez jak u was bedzie nastepny rok. NIGDY WIECEJ CIAZY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś