wiewiorka8 20.11.03, 15:05 Czesc, czy ktoras z Was chodzi moze do dra Mrozka? - przyjmuje prywatnie w Jozefowie, oprocz tego chyba w Medicover i Lim Medical Center. Bardzo prosze o opinie na jego temat. Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziusie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia_77 Re: dr Mrozek 24.11.03, 14:45 Witam, Robiłam u dr Mrozka 2 pierwsze USG w Mariocie - teraz chodzę do dr Roszkowskiego. Ciężko mi cos powiedzieć na jego temat, oprócz tego, że pomylił się o 2 tygodnie ustalając wiek dzidziusia. Ale na początku to się zdarza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: dr Mrozek 24.11.03, 15:45 Witajcie, Mam dylemat... sprawdziłam, w Mariottcie rzeczywiście przyjmuje dr Mrozek www.cm-lim.com.pl/new/cm-lim/index.php ale nigdy u niego nie byłam. Natomiast przeleżałam kilka m-cy w szpitalu na Karowej i tam pracuje też dr Mrozek. Niziutki, lekko łysawy, z takimi sympatycznymi pysiami... i jest to wspaniały człowiek. Robił mi kilkakrotnie USG. Jest bardzo dobrym ultrasonologiem. Tylko nie pamiętam jego imienia. A na stronie lim przeszukując lekarzy pod hasłem "ultrasonolog" nie pojawia się jego nazwisko. Jeśli chodzi o dr z Karowej, wydaje mi się, że jest godny polecenia, słyszałam na oddziałach wiele dobrego o nim. Jedna z położnych powiedziała, że był najlepszym szefem jakiego miała, a i pacjentki tez zachwycone. No więc jeśli to ta sama osoba.... Do sylwia_77. Wiek ciąży na jej początku jest trudny do pomylenia. Termin porodu z 6go-8go tygodnia ciąży jest najdokładniejszy. Im później, tym bardziej dzieci rosną indywidualnie. U mnie też jest rozjazd 2 tygodni wiadomy od 7go tygodnia i troche się niweluje w tej chwili (7 m-c) ale ja się go trzymam. A u dr Roszkowskiego też byłam i również potwierdził, że to co pierwsze, to najdokładniejsze. Także pamiętaj na wszelki wypadek na jaki tydzien wtedy wyszła biometria, bo jeszcze może się przydać.... No i niech dzidziusie rosną zdrowe i rumiane. Pozdrawiam! G. Odpowiedz Link Zgłoś
flimoni Re: dr Mrozek 24.11.03, 17:42 Witam wszyskie mamuski co do dr Mozka to jezeli szukasz wylewnego lekarza typu gaduly to nie te drzwi. Owszem na kazdne pytanie odpowie wyczerpujaco ale nic poza tym. Fachowiec owszem, szczegolnie w sprawach chrob zakaznych. Ja mialam z nim kontakt w momencie podejrzenia u mnie ospy wietrznej w 10tyg ciazy. Dzieki Panu Mrozek wszystko sponczylo sie dobrze i zalatwil mi nawet zwolnienie od lekarza internisty (pracowaca wtedy jeszcze nie wiedzial o moim stanie odmiennym. Robil mi tez USG i musze powieziec ze poczylam sie rozczarowana bo cale badanie przeprowadzil bardzo szybko i zdawkowo, kiedy razem z mezem chcielismy napatrzec sie widokiem z monitora. Tak wiec jezeli szukasz fachowca, pod opieka ktorego bedziesz czula sie bezpiecznie (sprawia wrazenie czlowieka ktory wie co mowi i co robi) to jak najbardzie moge go polecic. Jezeli jednak potrzebujesz kogos kto cie wysluch, pocieszy i rozwieje twoje troski w sposob bardziej matczyny to nie te drzwi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monasd74 Re: dr Mrozek 25.11.03, 09:22 Ze swojej strony chciałabym bardzo polecić dr Mrozka. Prowadził od początku moją ciążę. Kiedy pojawiły się u mnie niezbyt dobre wyniki badań - małopłytkowość - od razu zostałam skierowana do lekarza specjalisty. Lekarz ten wykonywał mi też badania USG. Jednym słowem jestem bardzo zadowolona z jego opieki. Dodam, że wizyty miałam w Poliklinice Szpitala na Karowej Pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka8 Re: dr Mrozek 25.11.03, 10:15 Czesc, dzieki za odpowiedzi. Wiem, ze dr Mrozek z Karowej i z Mariota to ten sam dr (Jaroslaw Mrozek). Mam jeszcze jedno pytanko - ile placicie za wizyte i USG na Karowej u niego? Ja chodze do niego prywatnie w Jozefowie - 70 zl/wizyte (bez USG). USG robilam w Mariocie za 100 zl. A ile kosztuje ewentualny porod u niego? Mnie osobiscie wydaje sie kompetentny. USG w 9 tygodniu zrobil dosc szybko, ale fachowo. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
monasd74 Re: dr Mrozek 25.11.03, 15:03 wizyta na Karowej nic nie kosztuje - wykonywana jest w ramach ubezpieczenia. Podobnie jest z USG. Niestety trochę trudno jest się zapisać pierwszy raz na wizytę u dr Mrozka - zajmuje się patologią ciąży. Na USG są okropnie długie terminy. Co do porodu to polecam prywatną położną. Odpowiedz Link Zgłoś