moondrive 03.03.09, 19:51 Hello, czy któraś z Was ma może biustonosz do karmienia firmy Bravado? Zastanawiam sie nad zakupem...polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pestka_ks Re: Bravado 03.03.09, 22:51 Nie słyszałam, choć dużo różnych oglądałam na allegro już przy pierwszej ciąży. Je polecam Alles mama i Triumph dla mam Odpowiedz Link Zgłoś
cameron81 Re: Bravado 04.03.09, 11:55 ja kupiłam biustonosz z bravado również na okres ciąży, bede go używać równiez na okres karmienia. Polecam go z czystym sumieniem. Nie ma co go porównywać do biustonoszy firm Alles czy polskiego Triumpha. Gatunkowo Bravado jest najlepszy...no może jeszcze Anita Odpowiedz Link Zgłoś
vera2009 Re: Bravado 04.03.09, 15:48 Polecam zdecydowanie. Mam 2 modele - hot and spicy oraz lifestyle - szczegolnie lifestyle przy karmieniu super. Bardzo dobra jakosc, swietnie sie nosi, mieciutki. Nie zastanawiaj sie - kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
moondrive Re: Bravado 04.03.09, 15:58 dzięki za opinie ja jeszcze nie przymierzałam, ale zastanawiam się nad "body silk seamless", muszę się tylko wybrać do sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
cameron81 Re: Bravado 04.03.09, 16:16 ja właśnie ten zakupiłam. Jest świetny, jak druga skóra, nic nie uwiera, dokladnie dopasowany i podtrzymuje moj duży biust Odpowiedz Link Zgłoś
moondrive Re: Bravado 04.03.09, 16:21 zastanawiam się tylko jak dobrze dobrać rozmiar....czy do obecnej wielkoście piersi ( chcę juz go teraz nosić) czy może większy....? Odpowiedz Link Zgłoś
cameron81 Re: Bravado 04.03.09, 16:27 Producent zapewnie, że dopasuje sie do rosnacych piersi. Rozmiarówka tch biustonoszy jest inna czyli S, M, L i XL. Ja kupiłam go w salonie Bebefield w Poznaniu i kobietka bardzo dobrze mi poradziła w rozmiarze. Ale jestem na 3 miesiace przed porodem i nie daję sobie pewności czy go wynosze po porodzie jak zacznie sie laktacja. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Bravado 04.03.09, 16:28 Najlepiej zapytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 Tam dużo specjalistek i coś doradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
moondrive Re: Bravado 04.03.09, 16:32 Ja właśnie też do Bebefield na Polną się wybieram to fajnie, że jest tam ktoś kto dobrze doradzi. cameroon81, a tak poza tym to chyba rodzimy mniej więcej w tym samym czasie....wyprawka już kupiona? Odpowiedz Link Zgłoś
cameron81 Re: Bravado 04.03.09, 16:38 No te 3 miesiace do porodu to byloby dla mnie idealnie bo niestety termin porodu mam na 2 polowe czerwca Ja jestem w 24 tc a ty jak widze na suwaczku 29tc. Na Polnej chyba jest tylko jedna dziewczyna i jest naprawde pomocna. Oni są swoja droga bezpośrednim dystrybutorem Bravado wiec wiedze musza miec. Bez problemu zamówili dla mnie wybrany kolor, bo głowna siedzibe maja w Suchym Lesie A propos wyprawki to juz powoli wszystko kompletuje...co za frajda Odpowiedz Link Zgłoś
vera2009 Re: Bravado 04.03.09, 16:32 Ja w ciązy kupiłam rozmiar taki, jaki wtedy nosiłam (to był wtedy chyba 7 miesiąc), a na 'po" zamówiłam o 2 rozmiary większy - obwód ten sam, tylko dwa razy wieksze michy. I jest teraz idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
moondrive Re: Bravado 11.03.09, 13:58 już kupiłam stanik Bravado i mogę go zdecydowanie polecić przyszłym mamom (szczególnie tym z nieco większym biustem)- bardzo łądnie leży i jest naprawdę wygodny, wart swojej ceny ( chociaż mógłby być tańszy)... Odpowiedz Link Zgłoś
cesarz.owa Re: Bravado 21.10.19, 17:07 Ja pytam całkiem serio: po co kupujecie biustonosze do karmienia? i pytam o to ja, matka karmiąca pierwsze dziecko 3 lata, drugie póki co 8 miesięcy. Mam zwykłe biustonosze, na czas karmienia po prostu zsuwam co trzeba żeby odsłonić sutek... W domu i tak bez stanika chodzę bo nienawidzę staników, każdy jeden mnie krępuje. Odpowiedz Link Zgłoś