domka7 21.11.03, 08:59 czy ktoś z was wie gdzie można urodzić z dr Żołnierczykiem, słyszałam ,że w Damianie Może macie jakieś wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa11 Re: dr Żołnierczyk 21.11.03, 16:44 Na pewno przyjmuje w Damianie, bo robiłam u niego pierwsze USG. Poleciła mi go moja Pani doktor, bo ponoć świetnie mu to wychodzi. Wydaje się, ze badanie wykonał naprawdę solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lexigirl Re: dr Żołnierczyk 21.11.03, 18:54 O ile wiem to tylko w Damianie, niestety od długiego juz czasu nie pracuje w Kasprzaku. Świetny lekarz, super człowiek. Prowadziłam u niego prywatnie ciążę (na Wałowej), na wszystkie badania, USG, itp. zabierał mnie do Kasprzaka gdzie wszystko miałam bezpłatnie Jak miałam "nagłe wypadki" (głównie wyimaginowane lęki o ciążę) nie brał kasy za wizytę. Polecam z czystym sumieniem Pozdrowienia Lexi Odpowiedz Link Zgłoś
domka7 Re: dr Żołnierczyk 24.11.03, 08:48 dzięki za informacje, jak byscie dowiedzieli się coś więcej to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś