roxie5 23.11.03, 17:30 drogie kolezanki czy branie lekarstw w ciazy(przeciwgrypowych)jest szkodliwe,jakie lekarstwa mozna brac bez konsultacji z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sznoberka Re: grypa w ciazy 23.11.03, 17:34 Oj roxie na pewno nie bierz niczego na własną rękę, dzidziusiowi nie służą żadne tabletki ani żadne z nich nie pozostają bez wpływu na niego. Dlatego niech lekarz sam podejmie decyzję co do postępowania przy tej groźnej chorobie, i pędź do niego jak najszybciej. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Magda Odpowiedz Link Zgłoś
fizula Re: grypa w ciazy 26.11.03, 03:32 jak byłam z moim syneczkiem w ciąży, to również zachorowałam na grypę. Lekarz zapisał mi same homeopatyczne leki, a ja takich nie uznaję. Więc się leczyłam domowymi sposobami. Głównie czosnkiem, miodem, witaminkami. No i przeszło, a teraz mam ślicznego małego Danielka. Pozdrawiam! Iza Odpowiedz Link Zgłoś
agadd02 Re: grypa w ciazy 26.11.03, 08:49 popieram dziewczyny, które odpowiedziały wcześniej i dodam jeszcze że bardzo dobrze działa sen i odpoczynek, po prostu weź co ci lekarz zaleci i śpij, sen działa cuda :o) Odpowiedz Link Zgłoś