Dodaj do ulubionych

Euphorbium compositum S

15.03.09, 10:07
to lek homeopatyczny Preparat złożony Euphorbium compositum S (spray na katar) zawiera w swoim składzie np. wilczomlecz żywiconośny, który działa m.in. na nieżyt nosa i zatok; sasankę łąkową, która działa m.in. na gęstą, lepką wydzielinę z nosa; jodek rtęci, który działa m.in. na ostry, wodnisty katar oraz kilka innych substancji, które odpowiadają m.in. za regenerację błony śluzowej nosa, leczenie zapalenia zatok czy kataru siennego.

Myslicie ze moge kupic na katar, juz drugi raz w ciagu statnich dwoch tygodni jestem chora, w zeszly poniedzialek po 7 dniach odstawilam antybiotyki i cztery dni pozniej znowu zaczelam miec katar i znowu sie mecze, jestem 21 tc i martwię sie juz nie na zarty...

Gina mam w czwartek wiec moze jakos dotrwam, jutro chyba udam sie do internisty, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
Obserwuj wątek
    • gyokuro Re: Euphorbium compositum S 15.03.09, 10:58
      Czytałam gdzieś (niestety nie pamiętam gdzie), że spokojnie można to stosować.
      • kasienka2a Re: Euphorbium compositum S 15.03.09, 11:04
        ja choruje na zapalenie zatok co roku i oczywiscie tym razem nie
        obylo sie bez cierpien, wiec stosowalam ten spray, lekarz pozwolil,
        jestem w 34 tc i wszystko jest ok wiec spokojnie bez obaw mozesz
        sobie kupic, jego sie nawet stosuje u niemowlakow smile
        • mama_pa Re: Euphorbium compositum S 15.03.09, 11:16
          Spokojnie możesz, to się daje na katar nawet maleńkim niemowlętom, ale przede
          wszystkim działa miejscowo - nie przenika do krwi więc do łożyska nie trafi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka