marcia-890 30.05.09, 23:30 czy w pierwszych dniach/miesiącach ciąży występują jakieś upławy? Jeśli tak to jak one wyglądają? I jeszcze jedno... Kiedy mniej więcej rozpoczyna się częste oddawanie moczu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blacky_cat Re: kilka pytań o ciąży 30.05.09, 23:52 przez całą ciąże są upławy przynajmniej u mnie tak to wygląda,raz mniej raz więcej ale są. a częste oddawanie moczu to od 3 miesiąca z przyczyny nadmiernego pragnienia (wiadro dziennie to za mało )) no i później już przez ucisk dziecka na pęcherz czyli tak od 6 miesiąca mniej więcej Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_85 Re: kilka pytań o ciąży 30.05.09, 23:56 Też miałam upławy przez całą ciążę. Czasem dość duże... a co do parcia na pęcherz to j.w. koło 6 miesiąca, niektóre dziewczyny szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: kilka pytań o ciąży 30.05.09, 23:57 Upławy całą ciążę. Mocz pierwszy i trzeci trymestr. Odpowiedz Link Zgłoś
manaro Re: kilka pytań o ciąży 31.05.09, 11:28 ja do taolety biegałam już nawet kiedy jeszcze nie wiedziałam że jsetem w ciąży. czasem z klatki wracałam się jeszcze aż trzy razy do toalety ok 5 miesiąca już zdecydowanie żadziej ale w 7 znów często. Odpowiedz Link Zgłoś
osiemrazy Re: kilka pytań o ciąży 31.05.09, 11:32 upławy od początku ciązy, czeste oddawanie moczu od 3mc Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: kilka pytań o ciąży 31.05.09, 11:35 w pierwszej ciąży jakoś nie miałam upławów, teraz od początku, sikanie tak jak jedna z dziewczyn, bez ciąży dużo sikam, więc teraz - istny horror cały czas... Odpowiedz Link Zgłoś
esia-s kilka pytań o ciąży 31.05.09, 11:35 Witajcie Zastanawiam się po ilu dniach od zapłodnienia test może wykazać ciąże... W 1,5 tygodnia po stosunku zrobiłam test- okazał się niestety negatywny Miesiączkę powinnam dostać wczoraj ale jej nie mam... Brzuch i jajniki bolą mnie jak przed okresem i do tego strasznie plecy. Dodam, że tydzień po stosunku przez 2-3 dni miałam niewielkie plamienie, czy to może być objaw zagnieżdżenia zarodka? Proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: kilka pytań o ciąży 31.05.09, 11:59 czas po samym stosunku nie ma tu nic do rzeczy liczy sie czas od owulacji, w czasie ktorej byl stosunek jesli wczoraj byl termin @ to dzis juz test powinien byc wiarygodny jesli chcesz byc pewna na 100% to musisz isc na bete podobnie plamienie- tydzien po stosunku to nic nie mowi jesli to bylo tydzien po stosunku w czasie owu, kto wie, moze bylo to plamienie implantacyjne Odpowiedz Link Zgłoś