lana82 05.06.09, 16:19 hej czy ktos sie orientuje ile ono kosztuje w wojewodztwie opolskim/slaskim Najbardziej ineresuja mnie miejscowoscin ktorakolwiek: Opole, kedz-kozle, strzelce Oplskie,Tychy, Gliwice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kartoffeln_salat Re: znieczulenie zewnatrzoponowe cena? 05.06.09, 16:39 W Gliwicach, w Wielospecjalistycznym na Kościuszki - 500 zł. Jak tam zadzwonisz to wszystko ci powiedzą. Szpital ogólnie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
lana82 Re: znieczulenie zewnatrzoponowe cena? 05.06.09, 17:12 jdzieki za odpowiedz, do Giwic w sumie mam najblizej ok 20 km, a nie wiesz moze czy w tym szpitalu za porod rodzinny czyli z mezem placi sie dodatkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
imili86 Re: znieczulenie zewnatrzoponowe cena? 05.06.09, 18:36 Nie w tym szpitalu nie płaci się za poród rodzinny dodatkowo i nie musi być to mąż ale ogólnie bezpłatnie wiem bo sama zamierzam tam rodzić www.szwg.pl/uslugi.htm tu masz ich stronke.. Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiek9876 Re: znieczulenie zewnatrzoponowe cena? 05.06.09, 19:53 Hej! W tych okolicach najlepiej jest w Rybniku, za ZZO NIE PŁACI SIĘ Podają znieczulenie na żądanie i jest refundowane z NFZ!!!! Mam termin na dziś,hehe ale i tak się nie zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
lana82 Re: znieczulenie zewnatrzoponowe cena? 05.06.09, 21:39 do Rybnika mam ponad 30 km blisko w sumie, troche moze smiesznie bo ja jeszcz enie jestem w ciazy nawet a tak wypytuje ale wolalabym juz wiedziec wczesniej, a jaka to nazwa czy adres tego w Rybniku co za znieczulenie sie nic nie placi? Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiek9876 adres 07.06.09, 12:04 Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr 3 ul. Energetyków 46, 44-200 Rybnik Odpowiedz Link Zgłoś