andzia030184 29.06.09, 23:55 ostatnio zauważyłam że moja wydzielina z pochwy ma konsystencje serka wiejskiego czy to normalne? powinnam się niepokoić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magas1169 Re: wydzielina jak serek wiejski 30.06.09, 07:02 Raczej tak,bo taka wydzielina świadczy o zakażeniu grzybicznym.Zwkle jeszcze dochodzi pieczenie,świąd i uczucie opuchlizny. Idź do lekarza,przepisze globulki i będzie po sprawie...Nie czekaj aż infekcja się mocno rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
luisalon Re: wydzielina jak serek wiejski 30.06.09, 09:18 to grzybica, tak miałam, ttrzeba zrobić jak pisze Megas. Mi ginka przepisała globulki Pimafucin ( tylko 3 noce i po sprawie), bezpieczne dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_eda82 Re: wydzielina jak serek wiejski 30.06.09, 09:52 drożdzaki zapewne znam ten ból trzeba isc do lekarza koniecznie i podleczyć sie Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Do czarny_eda82 30.06.09, 10:27 [Piszę na forum, ponieważ nie korzystasz z poczty gazetowej. Zachęcam do tego - to najwygodniejsze, kiedy inne forumki albo moderatorki chcą się skontaktować.] Jako moderatorka muszę zwrócić uwagę, że według zasad forum Edziecko sygnaturka nie powinna mieć więcej niż 4 linijki tekstu. Jeśli jest to obrazek (np. zdjęcie czy suwaczek) nie powinien być w pionie większy niż orientacyjne cztery linijki tekstu. Ponieważ każdy z twoich suwaczków odpowiada mniej więcej 4 linijkom, muszę prosić, abyś zmieniła swoją sygnaturkę, np. zostawiając tylko jeden z nich. Możesz też tak ustawić sygnaturkę, aby obrazki ukazywały się na zmianę. Wklejam info: ------------------------ Jak losować sygnaturkę: Możesz wybrać kilka lub kilkanaście wersji podpisu, które będą dołączane losowo do Twoich listów. Wpisz je kolejno w pole "Sygnaturka", oddzielając je od siebie linią zawierającą wyłącznie znaki <*> np.: podpis 1 <*> podpis 2 Wylosowany podpis będzie się pojawiał w polu pod tekstem nowego postu, gdzie możesz go edytować lub usunąć. ------------------------ Pozdrawiam, Kaeira Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_19 Re: Do czarny_eda82 30.06.09, 11:09 tez tak miała,nie bolało nie swedziało itp .tylko tez sluz poszłam do lekarza zrobili wymaz wszystko ok . i szok napewno cos jest nie tak myslałam bo wiecei w londynie to dla wszystkich oki.ale po 2-3 dniach wrociło wszystko do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kurczuk-powolny Re: wydzielina jak serek wiejski 01.07.09, 00:32 może być grzybica, idź do doktora na posiew i ewentualne leczenie Odpowiedz Link Zgłoś