pletwa 19.12.03, 16:20 Dziewczyny kochane, proszę poradźcie mi co zrobić, żeby mnie ucho przestało boleć. Od wczoraj daje mi w kość. Wsadzałam już wacik nasączony olejkiem kamforowym ale to niewiele pomogło. Dziękuję z góry za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hancik5 Re: BÓL UCHA !!! 20.12.03, 13:26 Pletwo kochana, u mnie stwierdzono ostre zapalenie ucha w 8 miesiącu. Brałam bezpieczny antybiotyk i przeszło powoli, powolutku (bo lek był słaby), ale dzidzia urodziła się zdrowiutka, 10 Apgar. I zdrowiutką była aż do pójścia do przedszkola, ale to inna historia. Nie martw się, nie takie rzeczy przytrafiają sie przyszłym mamusiom, a dzieciaczki rodzą sie zdrowe. A teraz do lekarza !! Odpowiedz Link Zgłoś
malilka Re: BÓL UCHA !!! 20.12.03, 19:50 Ja też miałam zapalenie ucha w 3 miesiącu- idź koniecznie do lekarza, nieleczone infekcje są groźne dla dziecka. U mnie obyło się na szczęście bez antybiotyków- dostałam krople do ucha i do nosa, zwolnienie i nakaz leżenia w łóżku przez 5 dni, żeby ucho "wygrzać". Odpowiedz Link Zgłoś