joaskaw123 25.07.09, 18:19 hej dzieczyny czy bierzecie kwasy omega?myslicie ze ti takie istotne? moja ginek. stwierdzila ze skoro biore witaminy to juz w zupelnosci powinno mi wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
licznik17 Re: kwasy omega 25.07.09, 18:35 Ja jestem w 26 tygodniu biore witaminy FeminantalN i oprocz tego kwas omega ale zaczełam go brac dopiero od 2 trymestru )) Zalezy jakie bierzesz witaminy, czy jest w nich kwas omega?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inez82 Re: kwasy omega 25.07.09, 20:11 To zależy co bierzesz! Ja łykam Prenatal classic ( to same witaminy) a jako uzupełnienie Prenatal DHA(kwasy omega) od trzeciego trymestru. Odpowiedz Link Zgłoś
verticale Re: kwasy omega 26.07.09, 08:36 a nie lepiej, zamiast tej chemii, pojesc troche siemie lniane (np z mielone) lub popic/dodawac do salatek np. olej lniany?... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
luka80 Re: kwasy omega 26.07.09, 08:54 Biorę FeminatalN ( i tak chyba niepotrzebnie bo mam dobre wyniki), a poza tym staram się jeść ryby morskie 2 razy w tygodniu i codziennie dużo warzyw i owoców. Odpowiedz Link Zgłoś
verticale Re: kwasy omega 26.07.09, 09:02 o wlasnie, jeszcze rybki. i orzechy/pestki tez sa ok pozdrawiam niedzielnie... Odpowiedz Link Zgłoś