agula.75 29.12.03, 11:47 czy ktos moze wie czy program zdrowie mama i ja bedzie realizowany tez w 2004 roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barrtis Re: Program Zdrowie mama i ja-w 2004 r 29.12.03, 12:03 Witaj, widzisz,to zależy od tego czy dana przychodnia czy klinika prywatna podpisała umowę z NFZ.U mnie np.w prywatnej lecznicy niestety od stycznia nie podpisali i będę zmuszona chodzić do panstwowego,gdzie chodzę i tak, ale niestety jest beznadziejnie i z łaską.Bo chodziłam do tej pory i prywatnie i państwowo.A teraz nie stać mnie żeby płacić tyle za badania i wizyty,bo nie pracuję a mąż też nie zarabia kokosów. Także najlepiej jak się zapytasz chociażby telefonicznie,czy od stycznia możesz liczyć na bezpłatne badania i opiekę w ciąży. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pipeta Re: Program Zdrowie mama i ja-w 2004 r 29.12.03, 18:31 mi powiedzieli w mojej przychodni, ze pacjentki, ktore w konczacym sie roku "zalapaly" sie do programu, w nastepnym roku beda mogly go kontynuowac i dla nich nic sie nie zmieni; problem jest z osobami, ktore dopiero od stycznia beda chcialy sie do niego zapisac i miec badania i wizyty za darmo - wtedy to zalezy od tego, czy przychodnia podpisala nowa umowe, czy tez nie. Pozdr.p Odpowiedz Link Zgłoś