krzyszton_kasia 31.08.09, 13:32 ostatnio rzuciłam się na owoce, mogłabym je jeść i jeść. mam pytanko: czy przy spożywaniu dużej ilości owoców można dużo przytyć? mi wyszło że przez 6tyg przytyłam 3-4kg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotkowa Re: owoce ? 31.08.09, 15:38 No cos ty, przy owocach tyje sie najmniej ze wszystkiego Jak masz jesc czegos duzo w ciazy, to wlasnie owocow! Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: owoce ? 31.08.09, 16:45 może lepiej warzywa jesli chodzi o owoce zrezygnuj z bananów i winogron - maja baaardzo dużo cukru. Polecam jabłka Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.lojek Re: owoce ? 01.09.09, 16:56 Organizm daje znak czego potrzebuje. Owoce w diecie są bardziej kaloryczne niż warzywa. Zawierają duzo cukrów, np. arbuzy, banany, winogrona. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszton_kasia Re: owoce ? 01.09.09, 17:20 do bananów mnie akurat nie ciągnie, winogrona rzadko (za duże pestki mają). najczęściej jem: brzoskwinie, gruszki, borówki amerykańskie. Odpowiedz Link Zgłoś