Dodaj do ulubionych

pusty pęcherz płodowy a beta hcg

01.09.09, 12:28
Robiłam kilka razy bete i przyrost jest bardzo ładny ale na usg w
6tyg. nie widać zarodka.Czy przy wzorowym wyniku bety może być pusty
pęcherz???Czy beta jest wtedy niższa?Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • sagitta123 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 01.09.09, 12:47
      beta może być wzorowa a pęcherzyk pusty... niestety
      trzymaj się
      • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 01.09.09, 13:27
        W wiekszosc przypadkow beta powinna wtedy spadac, albo nie wzrastac,
        ewentualnie wzrastac nieprawidlowo. Czasem zdarza sie, ze beta
        rosnie prawidlowo, a jest pusty pecherzyk. Ale dopoki beta rosnie,
        nie ma zadnego wyroku, wrecz przeciwnie - jest to dobre rokowanie.
        Jest mnostwo przypadkow, ze w 6 tc nie bylo widac zarodka, naprawde,
        mam wrazenie, ze to regula! U mnie tez nie bylo widac. Zarodek jest
        jeszcze bardzo maly, czasem widac dopiero w 8 tc wraz z bijacym
        serduszkiem. Ja bylam drugi raz na USG na przelomie 6/7 tc i lekarz
        powiedzial, ze prawdopodobnie jest zarodek wielkosci 3,8 mm, ale nie
        powie na 100% czy to na pewno zarodek, bo sprzet ma zbyt kiepski.
        Ide wiec w sobote, w 8 tc i musi juz byc widac na pewno. Wazne, zeby
        bylo widac pecherzyk zoltkowy - nim zywi sie zarodek. Jego brak moze
        byc powodem do zmartwienia, ale - tez nie zawsze widac go tak
        wczesnie! Jest taka zasada - pecherzyk ciazowy musi byc widac przy
        bhcg powyzej 1000, a zarodek przy pecherzyku powyzej 2,5 cm! Trzymam
        kciuki, wiem, ze lekarze lubia straszyc, ja mam taka sytuacje jak
        ty - pociesza mnie tylko, ze prawdopodobnie byl juz pozniej zarodek,
        no i setki przeczytanych przeze mnie historii w internecie, gdzie w
        tc nie bylo widac zarodka, a pozniej wszystko bylo dobrze. I tych
        szczesliwych zakonczen jest naprawde wiekszosc. Wiem, jakie to nerwy
        jak sie tak czeka.
        • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 01.09.09, 14:06
          U mnie był widoczny pęcherzyk żółtkowy,mam nadzieje że to dobrze
          wróżysmileDzisiaj robiłam kolejną betę ale wynik dopiero odbiorę.Wiele
          razy poroniłam i bardzo się boję.Czytałam że beta przy pustym
          pęcherzu zazwyczaj wariuje czyli nie jest dobra ale w praktyce to
          zawsze różnie bywa dlatego tutaj zadałam to pytanie.
          • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 01.09.09, 14:19
            Spokojnie, to dobry znak, mysle, ze nie musisz tyle razy tej bety
            badac. Jak sprawdzilas, ze przyrasta, to ok. Trzeba cierpliwie
            poczekac na nastepne usg. Z reszta beta zwalnia od 6 tc i powyzej
            6000 przyrasta 2x nawet przez ponad 4 dni, a nie tak jak na poczatku
            2x co 2 dni.
            • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 01.09.09, 14:24
              DziekujęsmileGdybym mogła to zerknęłabym tam sobie do środkasmile)
    • agnieszka.lojek Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 01.09.09, 17:50
      Uważam że badanie należy powtórzyć- badanie USG. W ciążach
      fizjologicznych nie ma potrzeby monitorowania B-HCG. Mam wrażenie że
      kobiety w ciązy robią za dużo zbędnych badań. Potem martwią się gdy
      otrzymują wyniki...
      • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 01.09.09, 22:28
        Pewnie ma Pani rację.Tylko jak się uspokoić??Rosnaca beta daje mi
        nadziejesmile
        • azis_she Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 03.09.09, 11:43
          Witam.
          Jestem w szóstym tygodniu ciązy, mialam robione usg , ale niestety ne widze
          serduszka sad Nie wiem czy mam powody do zmartwien jesli dwa lata temu przeszlam
          operacje ciazy poza macicznej. narazie w 6 tygodniu pecherzyk mierzy 3 mm.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 03.09.09, 13:24
            Zarodka nie musi byc widac jeszcze, tym bardziej serca. Ja mialam
            tak samo. A 3 mm mierzy pecherzyk ciazowy czy zoltkowy? A co mowil
            lekarz, na ktory tydzien wskazywalo usg?
            • azis_she Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 03.09.09, 14:38
              No włanie chyba tu mam problem poniewaz nie dopilnowalam tego zapytanie jesli
              chodzi o " zólciowy" w poniedzialek jestem umowiona do lekarza takze napewno juz
              tego dopilnuje. Martwie sie , ale jestem dobrej mysli, chodz strach mnie
              pochłania! sad
              • Gość: agu2005 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg IP: 195.205.249.* 03.09.09, 14:41
                Dziewczyny ale czy wy tutaj podajecie tydzien ciąży liczony od
                ostatniej miesiączki czy od mniej wiecej momentu poczęcia???
                • azis_she Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 03.09.09, 14:56
                  liczony 6 tydzien Od ostatniej miesiaczki.
                  Pozdrawiam
                  • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 03.09.09, 15:19
                    Tak od ostatniej miesiaczki sie podaje. Spoko, mysle, ze gdyby cos
                    bylo nie tak, lekarz by powiedzial. Bo pecherzyk ciazowy 3 mm to
                    bylby raczej mniejszy niz w 6 tc, a jesli to zoltkowy, to ok na 6
                    tc. Przynajmniej u mnie tak bylo - zoltkowy mial 3,5 mm
                    • azis_she Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 04.09.09, 14:57
                      Witam.
                      Na badaniu mam opisane GSD- 18 mm. Czyli pecherzyk ciazowy. A YS- 3mm. Czyli
                      odpowiada to pecherzykowi zólciowemu tak? jstem niestety malo zorientowana .
                      Niestety pecherzyk z echem zarodka co bardzo mnie martwi. dopiero w poniedzialek
                      ide na usg. A jestem juz w 6 tygodniu poczatek 7 .
                      • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 04.09.09, 15:21
                        Tak, wyglada na to, ze pecherzyk ciazowy 18 mm, a zoltkowy 3 mm -
                        wszystko w porzadku. A piszesz, ze niestety z echem zarodka.. chyba
                        mialas na mysli bez echa zarodka? Pocieszam, ze ja mam podobnie,
                        jutro ide na USG.
                        • azis_she Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 04.09.09, 17:14
                          na badaniu pisze z echem zarodka sad mialam dzis wykonane badanie bthcg 28000
                          rosnie i dodatkowe badanie progesteronu i rowniez jest wporzadku ale malenstwa
                          nie widac, takze mam nadzieje ze wszystko sie do poniedzialku wyjasni.
                          Oczywiscie trzymam kciuki i jutro myslami głeboko bede z Toba. smile Pozdrawiam
                          serdecznie
                          • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 09:39
                            Ale przeciez z echem zarodka oznacza, ze zarodek zostal wylapany przez USG!
                            Lekarz napisal, ze z echem zarodka, a powiedzial Ci, ze nie widac? Ja mam
                            wlasnie bez echa zarodka i to jest problem. Na drugim USG mam z echem zarodka i
                            znak zapytania, bo byc moze bylo widac, ale ten lekarz mial akurat w szpitalu
                            stary sprzet. Takze jak masz echo zarodka to jest super!
                            • azis_she Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 11:58
                              Niestety, ale lekarz nawet nie powiedzial ze widzi zarodek chodz ja pytalam
                              tylko o serduszko, takze juz sama nie wiem z tego co pamietam mowil tylko ze
                              widzi pecherzyk. Mam nadzieje ze w poniedzialek zobacze serduszko. Dzis mialam
                              pierwsze mdłosci i wymioty. Mam rowniez głeboką nadzieje ze na Twoim usg rowniez
                              bije juz serduszko ...
                              Pozdrawiam
                              • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 12:04
                                Wiem co czujesz!Ja idę dopiero w środę,dwa tygodnie temu widziałam
                                tylko pęcherzyk+pęcherzyk żółtkowy i nie wiem czy zarodek jest czy
                                go nie masadszału dostaje.
                                Trzymam kciuki
                                • azis_she Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 12:08
                                  Tak jest to najgorszy czas! Jestem dobrej mysli wkoncu badania i moje
                                  samopoczucie wskazuje na to ze jest wporzadku , lecz pewna bede dopiero w dzien
                                  kidy zobacze to moje malutkie serduszko.
                                  Pozdrawiam
                              • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 12:06
                                Ja tez trzymam kciuki za nasze maluchy. Siedze jak na gwozdziach, bo USG mam za
                                jakies 3,5 h. Tez mam wszystkie ciazowe objawy i beta rosnie. Pogubilam sie z
                                tym echem zarodka w takim razie, ale bylam przekonana, ze jak jest echo, to
                                znaczy, ze usg go wykrylo i nie jest to puste jajo. U mnie na pierwszym usg bylo
                                podejrzenie pustego jaja, bo wlasnie nie bylo echa zarodka. Na drugim juz byc
                                moze bylo.
                                • azis_she Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 12:09
                                  Kotkowa dzis bede myslami z Toba napewno zobaczysz swoje malutkie szczescie!
                                  • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 12:12
                                    Dziekuje, dam znac na pewno!
                                    • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 12:21
                                      ja też trzymam kciukismileBędzie dobrze!czekam na wiadomość
                                      • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 18:51
                                        Zmieniłam imie z Azis_she .
                                        Oczywiscie w dalszym ciagu oczekuje odpowiedzi smile jak bylo na USG smile
                                        • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 20:19
                                          Jestem i mam piekna wiadomosc, dzidziulek jest!!! ma prawie 17 mm i pieknie bije
                                          mu serce! Ogromna ulga, az sie poplakalam na USG smile Dziewczyny, wszystko bedzie
                                          dobrze!
                                          • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 05.09.09, 21:46
                                            GratulujęsmileCieszy mnie Twoje szczęściesmileSwoją nowiną wniosłaś
                                            mnóstwo nadziei...
                                          • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 06.09.09, 13:17
                                            Gratuluje... Bardzo sie ciesze ze wszystko jest wporzadku i wkoncu zobaczylas
                                            swoje szczescie, to jest bardzo dobra wiadomosc smile))). Pozdrawiam serdecznie i
                                            cieplutko.
                                            Jutro moja kolej wizyta o 9 rano ... Mam nadzieje ze juz jutro bede mgła sie
                                            cieszyc razem z Wami moim szczesciem .
                                            • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 06.09.09, 14:37
                                              Jestem tego pewna i tez bede myslami z Toba i malenstwem! Wiem, jak sie
                                              denerwujesz, ale badz dobrej mysli. Po prostu wtedy bylo za wczesnie i lekarze
                                              nie powinni tak straszyc. Ja umieralam ze strachu przez ponad 2 tygodnie, a
                                              zupelnie niepotrzebnie. Nastepna w kolejce jest chyba Ewelina. Zobaczycie juz
                                              pieknego dzidziulka z serduszkiem!
                        • aniaturek0409 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 06.09.09, 18:00
                          U mnie w 5 tyg + 3 dni był tylko zarys pęcherzyka ciążowego, w 6 tyg był
                          pęcherzyk a w 7 tyg zobaczyłam bijące serducho.
                          • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 06.09.09, 22:56
                            Znowu zacisnę mocno kciuki i będę czekała na wiadomośćsmile
                            • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 07.09.09, 10:16
                              Byłam dzisiaj u lekarza i niestety serduszka jeszcze nie zobaczyłam pecherzyk
                              mierzy 2,5 cm. I malutka kropeczka to malenstwo. stwierdzenie za wczesnie ! jest
                              to 6-7 tydzien za dwa tygodnie mam przyjsc ponownie a teraz o siebie dbac .
                              sad((((((( Nie wiem czy dam rade tyle czekac wsumie nie mam wyjscia chodz moje
                              serce mowi:" wszystko jest wporzadku"
                              • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 07.09.09, 10:17
                                Bardzo Wam dziekuje!!! Jestescie dla mnie wsparciem smile
                              • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 07.09.09, 10:43
                                No to jest ok! U mnie w 6-7 lekarz nawet nie wiedzial, czy jest
                                zarodek, nie mowiac o sercu. Jak jest juz kropeczka- zarodek, to na
                                pewno w 8 tc bedzie juz serducho!
                                • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 07.09.09, 13:32
                                  Ojj to dobre wieśćismileJa w 6tc nie widziałam nic oprócz
                                  pęcherzyka.Teraz jest 8tc i mam nadzieje,że w środę zobaczę wszystko!
                                  Dobrze będzie kochanasmileBędziemy się wspierać to damy radę.
                                  Ja tez mam stresa okropnego!

pozdrawiam cieplutko
                                  • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 07.09.09, 15:37
                                    Mam stres poniewaz juz przeszłam operacje ciazy poza macicznej. Niestety od
                                    tamtej pory mam okropne mysli i bardzo sie boje dlatego najchetniej kupiła bym
                                    usg i badala sie codziennie. Bardzo Wam dziekuje za dobre słowa i jeszcze raz
                                    gratuluje Kochana bardzo sie ciesze ze Twoje serduszko drugie juz bije. A my
                                    Ewelinko jeszcze troszke poczekamy smile Pozdrawiam cieplutko
                                    • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 07.09.09, 22:26
                                      Wiem co czujesz!Ja poroniłam sześć razy i też od zmysłów odchodzę
                                      jak tylko mnie coś boli,zresztą jak nie boli to też zlesadO sprzęcie
                                      USG w domu też myślałamsmileCodziennie wpadałabym tam z wizytąsmileOjjj
                                      musimy wytrzymać!Ja w środę mam swoją chwilę prawdy,umieram ze
                                      strachu!
                                      Wiesz tak myślę że jeżeli bardzo się będziesz stresować to może
                                      lepiej pójść szybciej i na inne usg a gwarantuję że zobaczysz to
                                      nowe życiesmile
                                      Tymczasem piszcie kobiety,twierdzę że rozmowa pomaga!

pozdrawiam

• Gość: ania Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg IP: *.jmdi.pl 08.09.09, 03:06
                                        u mnie stwierdzono pusty pęcherzyk i zapisano na zabieg, ale nie było miejsc,
                                        więc kazano przyjść za tydzień. po tygodniu okazało się, że pęcherzyk jest
                                        pusty, urósł co prawda o tydzień, ale jest pusty, ale nie ma też miejsc i mam
                                        przyjść za dwa dni, chodziłam tak przez dwa tygodnie co dwa dni na głodzie od 6
                                        rano do 17, stresie przeogromnym, za każdym razem miałam USG, więc było ich
                                        chyba 10. za każdym razem pęcherzyka brak, beta spadające, miejsca w szpitalu
                                        brak. w końcu pojechałam do innego, bo po każdym badaniu pojawiało mi się co raz
                                        większe plamienie, tam zrobiono mi USG i okazało się, że zarodek jestsmile
                                        pełna radości, pojechałam do domu, rano w moją pierwszą rocznice ślubu zaczęłam
                                        krwawić a trzy dni później usunęli mi ciąże! moim zdaniem ciąże zniszczoną przez
                                        lekarzy z IMiDz. na pewno moja noga tam w życiu nie stanie.
                                        teraz strasznie się boję...
                                        • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 08.09.09, 08:00
                                          Ale przykra historia sad moze zloz skarge na lekarzy do Izby
                                          Lekarskiej, to nic nie kosztuje. To straszne jaka panuje nieraz
                                          rutyna. Skoro na samym forum i w ogole w necie przeczytalam tysiace
                                          historii o niby pustym jaju, ktore okazalo sie pelne, to ja sie
                                          pytam gdzie ci lekarze sie uczyli? Przeciez jak nie widac w 6-7 tc w
                                          tylu przypadkach, to sie mowi pacjentce - prosze przyjsc za tydzien,
                                          za dwa, bo jest jeszcze za wczesnie! Mnie na IP praktycznie
                                          nastawiano na najgorsze. Moj prowadzacy jak to uslyszal i czytal te
                                          karty wypisowe ze szpitali to prawie pukal sie w czolo. Jak tak
                                          mozna, tyle nerwow serwowac bez powodu. Stawiac diagnozy na wyrost w
                                          tak waznej sprawie. Przykre naprawde. Trzymaj sie Aniu, tym razem
                                          bedzie na pewno dobrze!
                                          • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 08.09.09, 15:14
                                            Bardzo wspołczuje takiego przejscie. Jedno jest pewne lekarza traktuja ludzi jak
                                            przedmioty. Pierwsza ciaze usunieto mi 8 lat temu. 2 Lata temu zaszłam w ciaze
                                            poza maciczna . Gdzie dawano mi wciaz nadzieje ze to wczesna ciaza tylko
                                            zagrozona. Pozniej lekarz złapal mnie na korytarzu i stwierdzil do slownie "
                                            wyczyscimy i do domu " ! Wyobrazacie sobie?! Oczywiscie moj upór i wiedza
                                            ksiazkowa mnie uratowała! Wymusiłam dodatkowe badania i laparoskopie! Andiunkt
                                            sie namyslił wykonali i okazalo sie ze dziecko jest w lewym jajowodzie!
                                            Najgorsze jest to ze zaraz po operacji lekarz ktory mnie złapal na korytarzu na
                                            wizycie przy innych lekarzasz powiedzial ze mielismy ogromne szczescie iz
                                            zrobiono ta operacje. " A chcial wyczyscic i do domu" sad
                                            Pozdrawiam
                                            • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 08.09.09, 15:57
                                              Wczoraj przeczytał w poradniku, iz progesteron sprawiam ,ze mam piekne wlosy
                                              oraz paznokcie, ale czy w kazdym przypadku ? Niestety moje wlosy w ogromnych
                                              ilosciach codziennie wypadaja sad Paznokcie super , lecz włosy tragedia
                                              codziennie przy myciu czy suszeniu garsc wlosów wypada!
                                              sad
                                              • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 08.09.09, 23:13
                                                Kobiety długa noc przede mną,poty mnie zalewają!Wizytę mam rano,dam
                                                znać jak wrócę.
                                                • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 09.09.09, 08:19
                                                  Goraco trzymam kciuki i jestem myslami z Toba. Wiem dokladnie co
                                                  przezywasz. Pisz szybciutko co i jak!
                                                  • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 09.09.09, 11:01
                                                    Szczęśliwy dzień nastałsmileJest maluszek i serduszko mu bijesmileTak
                                                    bardzo boję się cieszyć...Na dzień dzisiejszy jest ok a co bedzie
                                                    dalej wszystko w rękach BogasmileMam brać heparynę i już właśnie
                                                    zaczęłam się katować igłą,boli jak cholera!Wszystko wytrzymam oby
                                                    tylko było dobrze.Idę teraz za jakiś tydzień zobaczyć co dalej.

pozdrawiam kochane kobiety
                                                  • zabcia35 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 09.09.09, 11:04
                                                    Nareszcie sie odezwałaś smile
                                                    Sciskam Cię serdecznie i bardzo się cieszę smile smile smile
                                                  • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 09.09.09, 11:18
                                                    Jest!!! Hip hip hura!! Ale sie ciesze! Widzicie.. kazda z nas miala
                                                    podejrzenie o puste jajo, a u zadnej sie nie sprawdzilo! Zenada ci
                                                    lekarze. W swoim czasie wszystko okazuje sie dobrze! Teraz sie nie
                                                    bac, tylko uspokoic i cieszyc dzidziusiem smile
                                                  • j.ostopinka Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 09.09.09, 11:50
                                                    Bardzo sie ciesze że jest maluszek cały czas trzymałam kciuki za
                                                    ciebie i maluszka i od rana tu zaglądam co jakiś czas. Teraz na
                                                    pewno już wszystko będzie ok ale kciuki trzymać będe dalej do
                                                    następnej twojej wizyty. Pozdrawiam
                                                  • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 09.09.09, 12:11
                                                    No wiec serdecznie Gratuluje i Bardzo sie ciesze smile))))) Trzymam kciuki za Was
                                                    serduszka smile
                                                    Mam nadzieje ze bede jedna z Was i u mnie serduszko rowniez zabije. Jeszcze raz
                                                    gratuluuuuujjjjjjjeeeee smile Buziak
                                                  • yadrall Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 09.09.09, 14:00
                                                    No to super!!!

A heparyne masz dopiero od teraz,a nie od pozytywnego testu
                                                    ciazowego?

Ps. a poprzednie ciaze na jakim etapie sie konczyly?
                                                  • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 09.09.09, 15:26
                                                    dziękuję kochane kobietysmile

heparynę biorę dopiero od dzisiaj wcześniej tylko duphaston.Mój
                                                    lekarz twierdził że nie ma sensu brać wcześniej dopóki nie widać
                                                    istnienia zarodka żywego.Poprzednie ciąze różnie,głównie koniec
                                                    drugiego miesiąca i początek trzeciego.Ostatnia była w styczniu i
                                                    zakończyła się na etapie 9tygodnia.Wtedy nie brałam tabletek jak i
                                                    też nie wiedziałam że mam niedoczynność tarczycy.Więc nadzieja w tym
                                                    leczeniu!
                                                • ewelina3000 Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 09.09.09, 22:34
                                                  • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 16.09.09, 15:22
                                                    Witam!
                                                    Dzis o 18.30 mam wizyte i badanie usg. Trzymajcie kciuki smile
                                                  • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 16.09.09, 15:31
                                                    Trzymam trzymam i jestem pewna, ze wyjdziesz z niej bardzo
                                                    szczesliwa!
                                                  • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 17.09.09, 12:22
                                                    Serduszko JEST! Moje moje malenkie . Tak sie ciesze teraz juz jestem z Wami smile
                                                    Oczywiscie lekarz powiedzial ze wszystko wyglada super . Tylko zastanawia mnie
                                                    jedno dlaczego nie dostałam karty ciazy. ? Wczoraj z tej radosci zapomnialam o
                                                    nia zapytac smile
                                                  • kotkowa Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 17.09.09, 13:16
                                                    No SUPER!! Bardzo sie ciesze i nie dopuszczalam innej mysli! Teraz
                                                    to juz sama radosc! A karta ciazy sie nie przejmuj, niektorzy
                                                    zakladaja dopiero w 12 tc, a moze mu sie zapomnialo smile Nadrobi
                                                  • Gość: ania Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg IP: *.189.72.19.e-plan.pl 18.09.09, 16:45
                                                    bardzo się cieszę, na prawdę super, ja też mam nadzieję dołączyć do
                                                    Was już nie długo
                                                  • turkus_a Re: pusty pęcherz płodowy a beta hcg 18.09.09, 19:55
                                                    Witam Drogie mi Panie smile
                                                    Bardzo dziekuje za dobre słowa...
                                                    Teraz oczekuje tylko nastepnej wizyty. Teraz mam mnóstwo badan do zrobienia
                                                    tylko czy wszystkie sa konieczne .? Wkoncu kota nie mialam a nawet na to musze
                                                    robic badanie.
                                                    Pozdrawiam i jestem myslami ze wszystkimi przyszlymi mamusiami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka