becia39 27.03.04, 18:41 Czy znacie jakies komisy w których można kupić wózek, kojec, fotelik, łożeczko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosiee Re: Komis Warszawa 28.03.04, 19:10 Sa jeszcze podobno na rog Grojeckiej i Dickensa oraz na Urynowie przy Koncertowej "Pociecha" przy metrze Ursynow i przy metrze Stoklosy na ul. ZWM 4 - ale w nich nie bylam i nie wiem czy mozna w nich kupic to czego szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: Komis Warszawa 29.03.04, 11:35 a ja polecam forum SPRZEDAM forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=613 co prawda nie mozna dotkac, zobaczyc ale moze akurat trafisz na dziewczyne z Warszawy i pojedziesz do niej do domu obejrzec ja juz kilka rzeczy kupilam z forum i jestem b. zadowolona (ciuszki ciazowe, nosidelko, lezaczek, ksiazki) Odpowiedz Link Zgłoś
agap26 Re: Komis Warszawa 06.04.04, 19:53 Jest fajny komis (bardzo duzy wybor wózkow) na Bródnie na Zaciszu, super jest też (mnostwo ciuszkow dla pociech) w Piasecznie koło Auchan - nowy. Jak chcesz namiary na Brodno to tylko w Ofercie, bo ulicy niestety nie pamietam. A Piaseczno to z ulicy Geodetow skrecasz w prawo - jest duza reklama. Pozdrawiam Aga i 25tygodniowy szkrabik Odpowiedz Link Zgłoś
rosiee Re: Komis Warszawa 06.04.04, 21:46 Sorry, ale przy ZWM 4 na Ursynowie komis zostal juz chyba zlikwidowany, bo nic takiego pod tym adresem nie znalazlam. Odpowiedz Link Zgłoś