kochamkotyijuz
16.10.10, 14:59
Witam was dziewczyny
Zrobilam test i wyszly mi 2 grube krechy,oczywiscie szybko polecialam do apteki i kupilam 2 kolejne testy ktore pokazaly to samo.Wiec jest!!!ta oczekiwana ta upragniona ciaza!!!
Mam 35 lat i z mezem od dwoch lat staramy(lismy) sie o dziecko.Moze nie bylo jakiejs schizy ,taka wolna amerykanka jak sie trafi to fajnie.Ja dwa lata temu wlasnie w celu zaciazenia przestalam brac tabletki antykoncepcyjne i na tamten czas wydawalo mi sie ,ze pierwszy stosunek bez zabezpieczenia i murowana ciaza-tak mialo sporo moich kolezanek,ze szybko zachodzily po odstawieniu tabletek.Z kazdym miesiacem narastalo rozczarowanie.W koncu dotarlo do nas ,ze gdzies jest jakis problem.Zdecydowalam sie na gruntowe badania i okazalo sie ,ze mam POC.Lekarz przepisal mi clostilbegt i duphaston.
Po clo w drugim cyklu udalo sie.O tym ,ze jestem w ciazy wiem od 2 dni.Pierwsza reakcja lzy szczescia,serce walilo jak szalone,rece i nogi drzaly,po prostu niesamowite uczucie-zreszta co ja tu bede opisywac same wiecie najlepiej.
Teraz emocje troche opadly i pojawil sie strach!!!!!!Boje sie doslownie wszystkiego.
Chcilabym aby podzielily sie ze mna dziewczyny ktore tez zaszly w ciaze dzieki clostilbegytowi.
Czy te ciaze sa jakos narazone???no bo tak wywolane???
Blagam uspokujcie mnie bo panikuje!!
dzieki