Dodaj do ulubionych

Lipiec 2012 :)

28.10.11, 07:50
Nie widzę, więc zrobię nowy watekbig_grin
Termin mam na 7.07.2012...
Witajciebig_grin
Obserwuj wątek
    • kfffiatek Re: Lipiec 2012 :) 06.11.11, 11:40
      Coś tu cicho... Ja wyliczyłam termin na 03.07 ale pierwsze usg na potwierdzenie ciąży mam dopiero 19.11, wtedy będę się udzielać wink Na razie nie wierzę w swoje szczęście.
    • chilek75 Lipiec 2012 :) 09.11.11, 11:22
      Witam
      ja wstępnie mam termin na ok 20 lipca, w przyszłym tygodniu idę do lekarza na pierszą wizytę.
      Pozdrawiam serdecznie
      • nelly123 Zapraszam 10.11.11, 11:35
        forum.gazeta.pl/forum/f,125462,Mamy_lipcowe_2012.html
        dziewczyny zapraszam Was na nasze forumowisko. Ja mam termin na 09/07/2011 wg OM
    • magnolia_82 Re: Lipiec 2012 :) 13.11.11, 13:56
      Cześć wink
      Parę słów o sobie na wstępie napiszę..
      Od maja 2005 roku nie stosujemy żadnych zabezpieczeń... a dzidziusia nie ma i nie ma..
      Niestety wyniki nasze nie były najlepsze sad Mam za sobą nieudaną inseminację (09.08) oraz zabieg po ciąży pozamacicznej (01.09). Od tamtej pory ciszaaa..
      No ale teraz.. być może się udało... W poniedziałek pojawiła się mini czerwona plamka, myślałam rano, że może zaczyna się okres... ale poczytałam i wyszło mi, że to może być plamienie implantacyjne. W piątek robiłam test, zobaczyłam ledwo widoczną drugą kreskę... jest bardzo blada, no ale ja ją widzę (albo chcę widzieć). W każdym razie dzisiaj jest 32 dc, okresu nadal nie ma, piersi mnie bolą, od 2 dni ciągle ziewam, a wczoraj wieczorem trochę mnie kuło z prawej strony.
      Nie wiem.... może się udało.. jeśli tak, to wychodzi mi termin na 20 lipca...czyli tak, jak koleżance wyżej wink)

Kobieto powiedz, od kiedy wiesz, że jesteś w ciąży, czy masz jakieś objawy czy robiłaś już betę itp.
      Ja jutro chcę zrobić jeszcze jeden test ciążowy, jeśli znów coś zobaczę, po pracy pójdę na betę i spróbuję się umówić do lekarza... nie wiem czy to ciąża, ale baaaardzo bym chciała... wink) i w sumie czuuuuję, że się udało wink)
      • iwcia-77 Re: Lipiec 2012 :) 18.11.11, 17:41
        witajcie ja jeszcze na usg nie byłam, ale tak sobie wyliczyłam termin na 22.07.2011 i to będzie 3 osoba z mojej rodziny urodzona w lipcu (mam 2 braci-lwów). Magnolia ja jeszcze do lekarza nie idę, bo umnie od owulki to 3 tydzień także chyba jeszcze nic nie będzie widać. ale jak już będę po to dam oczywiście znać co i jak. pozdrawiam
    • magnolia_82 Re: Lipiec 2012 :) 20.11.11, 09:58
      Jak u Was samopoczucie??
      U mnie jakoś nic szczególnego się nie dzieje...
      -piersi bolą dosyć nieznacznie (na początku trochę mocniej bolały, teraz przeszło, ale generalnie nie jest źle, bo często normalnie już po owulacji zaczynały boleć o wiele bardziej)
      -nie mam żadnych nudności itp.
      -mam tylko wrażenie, że troszkę szybciej się męczę i odrobinę więcej chce mi się spać (ale i tak najgorsze pod tym względem był 12 i 13 listopada)
      -wczoraj bolała mnie głowa
      -zaczynam mieć jakieś dziwaczne myśli... chciałabym by był już 30 listopada, żebym wiedziała na pewno, że wszystko jest ok.. a tu jeszcze 11 dni.. z dzisiejszym..
    • kingusia1974 Re: Lipiec 2012 :) 20.11.11, 23:25
      Animatki, moaj corcia urodzila sie 7-07-2011. Termin byl na 16-07. Pamietam siebie rok temu o tej porze, poczatek ciazy! Ah, a teraz maly ssaczek slodko spi na gorze.
    • kawon2 Re: Lipiec 2012 :) 21.11.11, 11:54
      ja mam termin 08-07-2011
      • mysia1103 [...] 21.11.11, 15:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • gomat82 [...] 22.11.11, 20:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ola.otiska Re: Lipiec 2012 :) 18.01.12, 11:14
        Witam!
        A ja urodziłam się 6 lipca a termin mam na 13 lipca smile Więc będzie to mój troche spóżniony prezent urodzinowy smile A oprócz mnie w lipcu, czy też zodiakalnym rakiem jest mój tata, bratowa i jej siostra bliźniaczka, siostra cioteczna i jej synek i synek koleżanki. Coś dużo dzieci rodzi się w wakacje wink
    • pszczzola Re: Lipiec 2012 :) 20.01.12, 19:03
      To ja też piszę się na lipiec. Termin co prawda 3 sierpnia ale może być wcześniej. Pozdrawiam
      • nanuzza Re: Lipiec 2012 :) 26.01.12, 13:27
        Witam, ja też mam termin na lipiec. dokładnie na 19.VII. Choć przypuszczam że urodzę trochę wcześniej bo jestem w ciąży bliźniaczej big_grin a to wiąże się zazwyczaj z troszkę krótszą ciążą.
        • antoinetta Re: Lipiec 2012 :) 03.02.12, 14:53
          Ja mam termin na 18.07 smile sama jestem z 20.07 smile
          jak się czujecie? jak Wasze maleństwa? znacie już płeć? smile
          • pszczzola Re: Lipiec 2012 :) 06.02.12, 13:47
            Ja czuję się świetnie. Od początku nie miałam nudności ani wymiotów. Teraz jest 14 tydzień. Ostatnie USG było w 12, płeć na razie nie znana. Imienia też nie wybieramy bo stwierdziliśmy, że poczekamy aż będzie znana płeć, ale mamy już jakies typy... A co u reszty?
            • antoinetta Re: Lipiec 2012 :) 06.02.12, 16:45
              Mi dobre samopoczucie wróciło koło 14 tygodnia smile
              22.02 mam gin więc może dowiem się cóż tam się kryje, o ile maluszek zechce współpracować. niby mam te wszystkie ''dziewczynkowe objawy'' ale nie mogę też w to ślepo wierzyć smile
              czuję już delikatne ruchy smile
              bałam się trochę bo nt wyszło mi ok. 2mm i wysyłano mnie na amnio, w końcu się nie zdecydowałam, bo naczytałam się, że dzieciaczki były zdrowe nawet i przy 5mm smile
    • pszczzola USG połówkowe 01.03.12, 09:53
      Odgrzebałam post lipcówek. Która ma już za sobą USG połówkowe? Jak wrażanie. Mój termin to 3 sierpnia więć USG będę miała pod koniec marca. Starsznie ciekawa jestem.
      • agatarus <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/f,125462,Mamy_lipcowe" targe 01.03.12, 11:17
        forum.gazeta.pl/forum/f,125462,Mamy_lipcowe_2012.html
        • pszczzola Re: <a href="<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/f,1" target 02.03.12, 07:21
          Nie bardzo mi się za zasdy tego forum podobają. Nie każdy lubi pisać "coś o sobie". Wolę rozmawiać o ciąży a nie moim życiu osobistym. I te wykreslanie po miesiącu nieobecności.... nie przesadziłyście trochę.
          • agatarus odp 02.03.12, 10:22
            wykreślanie też mi się nie podoba ale tak dziewczyny wymyśliły, a ja czytając o ciąży wchodzę częściej niż co miesiąc, z innych forów też korzystam więc jest ok.
            Twój wybór, ale tam jesteśmy na podobnym etapie ciąży i to jest fajnesmile
            pozdrawiam
            • pszczzola Re: odp 08.03.12, 08:23
              Zgłosiłam się do forum lipcowego i teraz czekam na odp. Czy aby korzystać z forum muszę odebrać maila? Niezbyt lubię wchodzić na gazetową pocztę, bo strasznie dużo tam spamu dostaję
              • agatarus Re: odp 08.03.12, 09:38
                powiem szczerze, że nie wiem, bo jestem tam od początku i nic takiego nie musiałam robić, teraz tylko się loguję i już
              • semida Re: odp 09.03.12, 20:14
                pszczzola jestes juz na lipcowkachsmile
                Z tym pisaniem czegos o sobie to jest tak,ze wystarczy w kilku slowach napisac jaki to etap ciazy,czy to pierwsza ciąża itp.Nie trzeba wywlekac prywatnych sprawsmile
    • mammasztokholm Re: Lipiec 2012 :) 12.03.12, 23:17
      Witam wszystkie kobietki smile wiem ze moze nie zabardzo tutaj pasuje bo termin mam na kwietnia ale mam nadzieje ze nie bede wam tutaj przeszkadzac a moge jeszcze poodpowiadac na pytania dotyczacego 3 trymestru ciazy smile podlanczam sie bo strasznie sie juz nudze czekajac na moja coreczke smile))
      • mammasztokholm Re: Lipiec 2012 :) 12.03.12, 23:21
        ojej przepraszam nie doczytalam do konca. Myslalam ze macie termin porodu na lipca smile a co do zajscia w ciaze tez moge wam cos opowiedziec. Pierwsze dziecko poronilam nie dlugo potem zaczelismy starac sie znow i udalo sie. Uprawialismy seks caaly miesiac byly tylko jedno dniowe przerwy zeby plemniczki byly zregenerowane hehe a pozniej kladlam poduszke pod pupe i tak lezalam jakies 40 min i udalo sie za pierwszym miesiacem. Przepraszam ze nie na to forum i zycze wam powodzenia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka