Dodaj do ulubionych

Duży przyrost HCG - odpiszcie proszę

30.11.11, 00:16
Przepraszam, że zaśmiecam forum. Ale bardzo się denerwuję ponieważ wynik hcg 22.11 - 28, a 28.11 - 1207. Dziś po konsultacji moja gin. była zaskoczona takim przyrostem i powiedziała,że w najlepszym przypadku to ciąża bliżniacza. Czy taki przyrost może świadczyć o ciąży bliżniaczej, albo o jakiś nieprawidłowościach ciąży? Dodam,że ostatni okres miałam 26.10 i cykle 31/32 dniowe. Będę wdzięczna bardzo za pomoc.
Obserwuj wątek
    • martaaa123 Re: Duży przyrost HCG - odpiszcie proszę 30.11.11, 09:29
      Niekoniecznie musi być to ciąża bliźniacza, może być po prostu prawidłowasmile. Dobry przyrost to dobra wiadomość, nie doszukuj się złych rzeczy w dobrym wyniku.
      Poza tym ja miałam 2 dni przed spodziewaną @ wynik 43 a po dokładnie 7 dniach 10 000 jednostek i mam córeczkę, nie była to ciąża bliźniacza a zobacz jaki przyrost. Był on po prostu bardzo prawidłowy.
      • kahakasurdo Re: Duży przyrost HCG - odpiszcie proszę 30.11.11, 10:32
        Dokładnie. Moim zdaniem to wcale nie jest jakiś ogromny przyrost, myślę, że normalny.
        Ja też miałam szybkie przyrosty i u mnie też dziewczynka smile
      • eturen Re: martaaa123 30.11.11, 10:55
        Dziękuję za dobre słowo. Uspokoiłam się. Trzeba się cieszyć wynikami a nie brać sobie do głowy wszystkie sugestje.
        Jeszcze raz dziękuję.
        • mgd20 Re: martaaa123 30.11.11, 11:12
          Masz Piekny przyrost, a to zwieksza dobre rokowania smile
          Gratuluje i spokojnych 9miesiecy big_grin
          • magdusia11 Re: martaaa123 30.11.11, 17:44
            ja również życzę Ci spokojnych 9 miesięcy smile smile
            • martaaa123 Re: martaaa123 30.11.11, 18:53
              Ja oczywiście też przyłączam się do gratulacji i z całego serducha życzę spokojnych i przeraźliwie nudnych 9 miesięcysmile. Trzymaj się ciepło i nie martw się, wszystko jest super!
              • eturen Re: dziękuję 30.11.11, 21:10
                Dziękuję za słowa otuchy. Bardzo mi pomogłyście.
                W poniedziałek pierwsze USG, mam nadzieję, że będzie coś widać.
                Również życzę spokojnej ciąży zaciążonym,a starającym się upragnionej ciąży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka