agata_k9 30.05.05, 16:02 własnie zrobiłam teścik - wyszły 2 wyrażne, piękne kreseczki!!!!!Ale co teraz - boję się i cieszę na przemian !Co mam robić??zupełnie nie wiem jak się zachowywać - wpadam w panikę!!!!obecna mamy lub przyszłe - poradźcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millka6 Re: MAM 2 KREEEEEEEESKI ;-) ;-( 30.05.05, 21:47 Gratuluję!My nasze kreseczki zobaczyliśmy 5 miesięcy temu.Bądź spokojna.W Tobie ożyło życie-niesamowite!Umów się na wizytę do mądrego lekarza, dbaj o siebie, odpoczywaj, kiedy czujesz zmęczenie.Cieszcie się Dzieciątkiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata_k9 Re: MAM 2 KREEEEEEEESKI ;-) ;-( 30.05.05, 21:55 dziękuję Ci bardzo!!!Trzymam kciuki również za Ciebie i Twojego dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
agawa75 Re: MAM 2 KREEEEEEEESKI ;-) ;-( 31.05.05, 11:08 Jesli chcialas dzidziusia to super. Jesli nie - no to nie wiem. My chcielismy, ale jak zrobilam test i wyszedl pozytywnie, to tak mi sie rece trzesly, ze nie moglam go wziac w reke. A jak mezowi mowilam, to sie poplakalam. Nie powiedzialabym, ze ze szczescia - niby tak, ale wtedy czulam sie bardzo zdenerwowana. No a teraz juz szczesliwa. Rodze (mam termin) za miesiac. Co robic? Isc do lekarza i jak najlepiej prowadzic ciaze, coby komplikacji nie bylo. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: MAM 2 KREEEEEEEESKI ;-) ;-( 31.05.05, 11:17 a powiedziałas juz Tatusiowi... dla mnie to bylo ciezkie... mimo ze bardzo tego chcielismy A takto bardzo gratuluje, ja wtedy jeszcze palilam i jak odczytalam wynik to wypalilam dwa naraz, plakalam i sie smialam... to jest bardzo wyjatkowa chwila dla Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: MAM 2 KREEEEEEEESKI ;-) ;-( 31.05.05, 13:36 Agatko, super - tego nigdy nie zapomnisz Rozumiem, że nie wiesz, co ze sobą zrobić. Ale przede wszystkim pamiętaj - będziesz Mamusią Dbaj o siebie i swoje Maleństwo. Pozdrawiam i życzę lekkich dziewięciu miesięcy, króciutkiego porodu i wspaniałego życia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiali2 Re: MAM 2 KREEEEEEEESKI ;-) ;-( 31.05.05, 14:28 Gratulacje!!!!! To jest magiczny czas dla Ciebie i twojego dzidziusia. Odpoczywaj, nie stresuj się, a to że cieszysz się i boisz się na przemian, to jest naturalne. Ja też tak miałam. Teraz tylko idź do dobrego lekarza, który poprowadzi Twoją ciążę i wszsytko będzie dobrze. Jeszcze raz gratuluję i życze powodzenia. Niech te dni z dzidziusiem pod sercem będą dla Ciebie radosne i pełne spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
wandana Re: MAM 2 KREEEEEEEESKI ;-) ;-( 31.05.05, 14:32 Gratuluje ! Jesli jeszcze nie trafilas, zapraszam na forum "Styczen 2006" Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_k9 Re: MAM 2 KREEEEEEEESKI ;-) ;-( 31.05.05, 21:36 Baaaaaaaaaaaaaaaardzo Wam wszystkim dziękuję dziewczyny.dziś zachowuję się już trochę bardziej racjonalnie. Tatusiowi powiedziałam 2 minutki po zrobieniu testu - dłużej bym nie wytrzymała!oboję baaardzo się cieszymy.Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś