uma.pax 27.03.06, 19:14 czesc, spodziewam sie drugiego dzidziusia w pazdzierniku i strasznie sie ciesze niemoge sie doczekac badania usg na ktorym poznamy płec.... jestem szczesliwa i podekscytowana czy ktos ma podobny termin? jestem z pd polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matuska Re: dzidzi w pazdzierniku 27.03.06, 23:07 Tez mam termin na pazdziernik, na 14 -stego , mam nadzieje ze jak pojde 19 kwietnia do lekarza to bedzie juz widac plec fasolki, bo strasznie bym chciala dziewczynke , pozdrawiam wszystkie przyszle mamuski Odpowiedz Link Zgłoś
agpil Re: dzidzi w pazdzierniku 28.03.06, 10:47 mój Maluch tez urodzi sie w październiku, około 6. dla odmiany marzy sie nam chlopczyk. mamy dwie dziewczynki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
annanatali Re: dzidzi w pazdzierniku 28.03.06, 13:26 www.forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36929 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36929 Nie wim czy zadziała (chyba nie umiem wklejać adresów), ale jest forum dla październikówek. Jest nas tam z 80. jeśli jeszcze nie zapisałyście sie to zapraszamy. Moze ktos to wklei lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
annanatali Re: dzidzi w pazdzierniku 28.03.06, 13:26 ha drugie zadziało, nie jest ze mną tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
mikusia84 Re: dzidzi w pazdzierniku 28.03.06, 13:34 Witam Ja również mam termina na październik a który to się dziś okaże bo o 17 wybieram się na moje pierwsze usg jestem zarówno podekscytowana i zestresowana ale trzeba być dobrej myśli. Jestem z Katowic więc też z południowej Polski nr gg 4663517 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: dzidzi w pazdzierniku 30.03.06, 13:43 hm matuska ja tez mam kolejna wizyte 19 kwietnia a termin 11 pazdziernika ale jakos nie ma nadzieji, ze juz sie okaze czy to bedzie moja wymarzona druga corcia to chyba jednak za wczesnie pamietam ze w pierwszej ciąży lekarz mowil mi, ze dopiero ok 24 tc mozna stwierdzic plec - niestety wielka ciapa ze mnie i nie zapisalam kiedy pierwszy raz mi powiedzial ze bedzie dziewczynka.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinada Re: dzidzi w pazdzierniku 31.03.06, 19:04 Ja poznalam plec mojej coreczki ok.20t.c. Teraz mam termin na 2pazdziernika. Strasznie bym chciala druga coreczke a z drugiej strony...chopcy tez sa fajni Odpowiedz Link Zgłoś
syow Re: dzidzi w pazdzierniku 03.04.06, 11:07 cześć dziewczyny Ja prawdopodobnie tez będe miała termin na październik ale jeszcze nie wiem jutro ide na usg więc wszystko sie okaże na kiedy ale z moich wyliczeń bedzie październik.To jest moje pierwsze dziecko i bardzo sie cieszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkowsk Re: dzidzi w pazdzierniku 03.04.06, 13:32 Witam Ja mam termin na 14-go pażdziernika, teraz 6-go kwietnia idę na wizytę ale raczej nie będzie jeszcze wiadomo jaka płeć.Zresztą nie jest to dla mnie ważne,najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa(martwię się, bo niestety ciągle choruję-przeziębienia,grzybica).A jestem ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa Re: dzidzi w pazdzierniku 04.04.06, 12:28 Ja mam termin na 19.10, to bedzie nasz pierwszy dzidziuś. Jutro koleja wizyta u gina. Odpowiedz Link Zgłoś
kraga Re: dzidzi w pazdzierniku 04.04.06, 14:19 Witam, ja też mam termin na październik, tylko na koniec, wstępnie wg mies. na 24. Bardzo się cieszę, gdyż będzie to nasza druga dzidzia. W domu czeka już Anusia (2 latka i 5 mies.)Już nie możemy się doczekać Pozdrawiam wszystkie mamusie Aga+Ania(05.11.2003)+fasolka(24.10.2006) Odpowiedz Link Zgłoś
ewansik Re: dzidzi w pazdzierniku 04.04.06, 15:00 hej też mam termin na pażdziernik, a dokładniej na 25 według usg, będzie to moja pierwsza dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
matuska do kwitkowsk ... 04.04.06, 23:06 To mamy razem termin ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza sie cieszc bobaskiem , a moze akurat jednego dnia urodzimy Odpowiedz Link Zgłoś