marszaleczek 31.03.06, 17:41 wiecie moze, po jakim czasie od zaplodnienia, test wykaze czy jest sie w ciazy czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perkisowa Re: test 31.03.06, 17:51 czesc, najlepiej zrobic test w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki, wtedy wynik jest najbardziej prawdziwy. Testy ciazowe, ktore sa dostepne na rynku sa bardzo czułe i działają nawet już w 4 dobie po zapłodnieniu. Ja zrobiłam PRETEST w 12 dobie po stosunku i wyszły 2 kreski, nie pomyliłam sie. Jestem w 12 tyg. ciąży, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: test 03.04.06, 08:39 ja robiłam test dwa dni po zapłodnieniu i nic nie wykazał, na teście pisało że wykrywa dwu dniową ciążę, pożniej jak poczytałam więcej to domyśliłam się że chodziło o zagnieżdzenie bo droga jajeczka zapłodnionego wynosi jakieś 7-12 dni także pewnie producentom tesu chodziło właśnie o to , szkoda bo robiłam go 2 razy zaraz po zapłodnieni i chyba przed zagnieżdzeniem wychodziła 1 kreseczka, teraz zrobię po @ może się uda - test kosztował 20 zł myślałam że może jakiś lepszy będzie , a tu lipa ale dzielnie czekam Odpowiedz Link Zgłoś