balba14 05.05.06, 14:04 mam wrażenie, że zajście w ciąże nie jest takie proste...jeszcze się nie starałm, planuje za rok czy usilnie starające się kobiety brały wcześniej środki antykoncepc.? Ja od ponad dwóch lat i boje się jaki to będzie miąło wpływ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota123 Re: ciąża po pigułkach 05.05.06, 14:24 ja brałam tabletki przez ponad 7 lat,odstawiłam w lutym a pod koniec maja zaczynamy się starać o dzidzi!rada na przyszłość-odstaw pigułki najpóźniej 2-3 miesiące przed planowanym zajściem w ciążę!pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: ciąża po pigułkach 05.05.06, 14:43 ja bralam tabsy przez 15 lat z 2-letnia przerwa po drodze.ostatnie moje branie to 2 lata,odstawilam z poczatkiem stycznia a teraz koncze 12 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
anias01 Re: ciąża po pigułkach 05.05.06, 20:55 Nie masz się czym przejmować, i to w dodatku zawczasu!) Brałam pigułki około 5 lat, po odstawieniu zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu. Będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: ciąża po pigułkach 06.05.06, 19:14 Ja brałam tabletki przez prawie 10 lat, odstawiłam 2 lata temu i zaszłam w ciążę przy pierwszym podejściu. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka82 Re: ciąża po pigułkach 08.05.06, 14:40 To sprawa bardzo indywidualna. Ja naczytałam się różnych wypowiedzi na forach i też tak myślałam, a zaszłam w ciążę podczas brania pigułek. Organizm zaczął mi szwankować, najprawdopodobniej przez przesuwanie cykli. Dwa lata to niewiele, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mooonia2 Re: ciąża po pigułkach 08.05.06, 21:48 ja tez bralam dlugo i po odstawieniu zaszlam w ciaze po 3 miesiacach na 9 dzien cyklu takze powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
xyz000 Re: ciąża po pigułkach 09.05.06, 14:12 różnie bywa, mój organizm po tabletkach (5 lat) "dochodził do siebie" 2 lata a przez 1,5 usilnych starań nie mogłam zajść w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś