ryba751 09.06.06, 18:33 Jak się czujecie i czy wszystko gotowe na przyjście maluszka? Już całkiem niedługo. Mam nadzieję że nie będzie zbytniego upału. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
susannamotylek Re: 36 tydzień jak samopoczucie 10.06.06, 01:20 ja jestem na razie w 33, ale okropnie boję się porodu. przedewszystkim bólu i czy wszystko będzie dobrze, czy dzidzia urodzi się zdrowa, bo słyszałam że komplikacje przy porodzie mogą być niebezpieczne dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: 36 tydzień jak samopoczucie 11.06.06, 09:15 ja zaczęłam 37 tc i mam czasem jakieś dziwne bóle, ale co one znaczą???Boję się, żeby tylko nie za wczęśnie.Czy wszystko pójdzie dobrze?Czy dam radę z moim Maleństwem???A jednoczesnie chcę je już mieć przy sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
ola984 Re: 36 tydzień jak samopoczucie 11.06.06, 10:47 Ja w pon zaczynam 36 tydz. Z samopoczuciem bywa różnie ale nie jest źle, tylko jakieś wahania nastrojów mi sie pojawiła lubie sobie popłakać. Ubranka już mam rożek, kocyk, zostały kosmetyki dla dzidzi noi w końcu rzeczy dla mnie. W tym tygodniu może w koncu zdecydujemy sie na jakiś wózek bo to wielkie wyzwanie sami nie wiemy jaki chcemy. A tak to nie moge się doczekać (mimio starchu przed porodem) maleństwa.powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
jahozna Re: 36 tydzień jak samopoczucie 11.06.06, 22:36 czesc ja zaczelam 37 tydzien, i tez mam bole w dole brzucha, czasem przypominajace miesiaczkowe, czasem cos mmnie mocno zakluje az nie moge zlapac oddechu... polozna i lekarz powiedzieli mi ze to naturalane w tym okresie ciazy... coz, nie pozostaje nic innego jak im wierzyc, i sie nei martwic.. choc, od dwoch dni nosze podpaske, ktora jest caly czas mokra, 2 razy bylam w szpitalu (bo pojawil sie gesty, rozowy sluz), zrobiono mi badanie, szyjka zamknieta, wiec dobrze, to nie plyn... ale ciagle mam mokro, a nie jest to sluz... ha, moze po prostu opuszczam pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś