Dodaj do ulubionych

36 tydzień jak samopoczucie

09.06.06, 18:33
Jak się czujecie i czy wszystko gotowe na przyjście maluszka? Już całkiem
niedługo. Mam nadzieję że nie będzie zbytniego upału. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • susannamotylek Re: 36 tydzień jak samopoczucie 10.06.06, 01:20
      ja jestem na razie w 33, ale okropnie boję się porodu. przedewszystkim bólu i
      czy wszystko będzie dobrze, czy dzidzia urodzi się zdrowa, bo słyszałam że
      komplikacje przy porodzie mogą być niebezpieczne dla dzieci.
      • sikorka.1 Re: 36 tydzień jak samopoczucie 11.06.06, 09:15
        ja zaczęłam 37 tc i mam czasem jakieś dziwne bóle, ale co one znaczą???Boję
        się, żeby tylko nie za wczęśnie.Czy wszystko pójdzie dobrze?Czy dam radę z moim
        Maleństwem???A jednoczesnie chcę je już mieć przy sobie...
        • ola984 Re: 36 tydzień jak samopoczucie 11.06.06, 10:47
          Ja w pon zaczynam 36 tydz. Z samopoczuciem bywa różnie ale nie jest źle, tylko jakieś wahania nastrojów mi sie pojawiła lubie sobie popłakać. Ubranka już mam rożek, kocyk, zostały kosmetyki dla dzidzi noi w końcu rzeczy dla mnie. W tym tygodniu może w koncu zdecydujemy sie na jakiś wózek bo to wielkie wyzwanie sami nie wiemy jaki chcemy. A tak to nie moge się doczekać (mimio starchu przed porodem) maleństwa.powodzonka
        • jahozna Re: 36 tydzień jak samopoczucie 11.06.06, 22:36
          czesc
          ja zaczelam 37 tydzien, i tez mam bole w dole brzucha, czasem przypominajace miesiaczkowe, czasem
          cos mmnie mocno zakluje az nie moge zlapac oddechu... polozna i lekarz powiedzieli mi ze to
          naturalane w tym okresie ciazy... coz, nie pozostaje nic innego jak im wierzyc, i sie nei martwic.. choc,
          od dwoch dni nosze podpaske, ktora jest caly czas mokra, 2 razy bylam w szpitalu (bo pojawil sie
          gesty, rozowy sluz), zrobiono mi badanie, szyjka zamknieta, wiec dobrze, to nie plyn... ale ciagle mam
          mokro, a nie jest to sluz... ha, moze po prostu opuszczamsmile
          pozdrawiam cieplo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka