iwciala 06.08.06, 12:07 Jestem w 6-stym tyg ciąży, chciałabym mniej wiecej za tydzień zrobić usg, zeby móc zobaczyć serduszko mojego dziecka. Interesuje mnie tylko, czy musi to być USG dopochwowe, czy na normalnym też już da się to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
althea35 Re: Pytanie o wczesne usg!! 06.08.06, 12:08 Ja w tym okresie mialam dopochwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
borri Re: Pytanie o wczesne usg!! 06.08.06, 12:10 ja rowniez, chyba zawsze w tak wczesnej ciazy lekarze robia dopochwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Pytanie o wczesne usg!! 06.08.06, 12:20 ja miałam też dopochwowe i 12tc jeszcze też. Jest to trochę krępujące, ale da się przeżyć. to tylko lekarz i to jego praca. mnie i mojego partnera to badanie nie krępowało. Powodzenia, trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kropcia1 Re: Pytanie o wczesne usg!! 06.08.06, 12:50 ja miałam najpierw brzuszne i gin już stwierdził ciążę....nawet mam z teho USG zdjęcie....potem zrobił dopochwowe, żeby zobaczyć serduszko...na dopochwowym wszystko wyglada wyraźniej) To było ostatnie dopochwowe.... Odpowiedz Link Zgłoś