Dodaj do ulubionych

Ktoras z pań jest tak jak ja w 16 tygodniu :) ??

27.08.06, 20:41
Napiszcie co u Was slychac
Obserwuj wątek
    • 1706k Re: Ktoras z pań jest tak jak ja w 16 tygodniu :) 27.08.06, 22:28
      hej ja jestem w 16 tyg. smile, miło mi jestem z Poznania. Ja czuje sie super, nie
      miałam zadnych objawow od początku i teraz tez nie mam na szczescie, wcinam za
      to sporo owocow i to twardych i kwasnych najlepiej. A Ty jak sie czujesz? chcesz
      znac płec dzidzi? ja mam juz 3-letniego synka i z nim jak chodziłam w ciazy nie
      chcielismy z mezem wiedziec co bedzie a teraz raczej tak, tak mysle ze po 20
      tyg. juz bedą mogli mi powiedziec co tam widac. Napisz co u Ciebie, pozdrawiam
      • princessa1 Re: Ktoras z pań jest tak jak ja w 16 tygodniu :) 27.08.06, 22:32
        to zapraszam na forum luty 2007
        jest nas tam więcejsmile
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39984
      • misia9944 do 1706k :) 28.08.06, 08:26
        Witam witam, no ja od 2 miesiaca wymiotowalam praktycznie po wszystkim co zjadlam teraz mi to juz minelo bo wiem co bylo przyczyna: witaminy dla kobiet w ciazy PRENATAL a potem FEMINATAL. Teraz juz ich nie lykam bo musze czyms wyzywic dzidzie.
        To jest moje 1 dziecko i chcemy znac plec smile
        Jutro ide do lekarza ciekawe co powie smile
        Pozdrawiam WAS !!!
    • alu2 Re: Ktoras z pań jest tak jak ja w 16 tygodniu :) 28.08.06, 08:32
      hej,
      ja własnie zaczęlam 15 tc dzisiaj. Raczej czuje się dobrze, jedzenie dobieram wg
      zapachu, brzucha prawie nie widać. Na razie kupuje ubranka w kolorach
      neutralnych, le też bede chciala znać płeć dziecka , niestety to dopiero w 22 tyg.
      Pozdrawiam
      • misia9944 Juz sie nie umie doczekac jutrzejszej wizyty... 28.08.06, 18:09
        Az zobacze moje malenstwo, watpie ze jutro poznam plec ale zapytam czy cos
        widzi smile
        • 1706k Re: do misia9944 29.08.06, 09:14
          hej hej i jak po wizytce?pewnie teraz w sumie na nia czekasz? hi hi, jak tylko
          wrocisz pisz co sie dowiedziałas!, ja tak licze ze płec poznam około 23 tyg. bo
          wczesniej to ide za tydzien-6.09 na wizyte a to bedzie moj 17tydzien i pare dni
          wiec za wczesnie bo mi lekarka powiedziała ze sprawdzi po 20 tygodniu wiec jakos
          około27 wrzesnia sie dowiem moze bo chodze tak co 3 tyg. na kontrolę i po
          zwolnienie buzka daj znac
          • misia9944 do 1706k 04.09.06, 10:06
            Na wizycie prywatnej bylo super, to jest nieprawdopodobne bylam u tego samego
            lekarza a calkiem inaczej mnie traktowala bo...za to jej placilam a jak bylam z
            kasy chorych to taka wizyta wygladala tak na odwal...
            Dzidzi ma juz 10 cm zrobila mi 3 zdjecia USG smile fajnie maluszek machal raczkami
            nozkami smile taka jestem szczesliwa. Wizyta trwala ok 20 min a z kasy chorych
            moze 6...
            Pozdrawiam.
            Nastepna wizyta 25 lub 26.09
    • mamapatryka Re: Ktoras z pań jest tak jak ja w 16 tygodniu :) 02.09.06, 20:24
      Ja jestem. To moja druga ciąża. Mam juz 3-letniego synka i chciałabym żeby była
      to dziewczynka. Nie wiem czy ok. 20 tyg pytać o płeć bo mój synek do poczatku 8
      miesiąca był dziewczynka według 3 różnych lekarzy. Lepiej po raz drugi nie
      przeżywac takiej terapii wstrzasowej.

Agnieszka
    • kasiap1981 Re: Ktoras z pań jest tak jak ja w 16 tygodniu :) 04.09.06, 20:31
      A ja tez czekam na określenie płci, ale to jeszce jakieś 6 tygodni. na razie
      wszystko w porządku, czuje się dobrze, tylko ciśnienie mam niskie i spać mi się
      chce przeokrutnie..
      Polecam wszystkim mama USG 3/4d. Pamiatka niesamowita i najlepiej zrobic tak w
      połowie ciąży, bo Maluszka lepiej widać. Pierwszemu maluszkowi zrobiłam
      niestety dopiero pod koniec ciaży i niestety obejrzeć go dobrze nie
      moglismy..wiec ja za miesiąc wybieram się do mojego Pana dr na własnie taką
      sesję zdjęciową. Ja oprócz zdjeć dostaję również nagranie na CD/DVD. Czy Wy też?
      • misia9944 Re: Ktoras z pań jest tak jak ja w 16 tygodniu :) 05.09.06, 13:57
        Ja niestety nie wiem gdzie u mnie w Siemianowicach albo w Katowicach idzie
        zrobic USG 3/4 d sad a bardzo bym chciala.
        Ze zwyklego USG mam zdjecia ale nic poza tym.
    • wielkibrzuch Re: Ktoras z pań jest tak jak ja w 16 tygodniu :) 08.09.06, 11:48
      Ja jestem w 17wink Czuję się zmęczona i nie mogę spać. Im bardziej rośnie mi
      brzuch i im bardziej dociera do mnie zbliżające się macierzynstwo martwie się.
      Pozatym potworny ból piersi i kłucie w brzuchu. Ale chyba jestem szczęśliwa -
      ...w końcuwink
      • misia9944 do wielkibrzuch 08.09.06, 15:35
        U mnie juz 17 tydz za mna, 18 sie zaczal.
        Brzuszka za bardzo nie mam.
        Dopiero teraz czuje jak mi sie piersi powiekszyly i zbrazowialy brodawki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka