agooo 21.04.07, 10:43 Czy możliwe jest bym zaszła w ciążę?ostatnia miesiączkę miałam 13 kwietnia a cykl mój trwa 28-29 dni,szczerze to nie wiem jak wylicza się dni płodne, i czy to tylko w te dni dochodzi do zapłodnienia?z góry dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agooo Re: Mam pytanie:) 21.04.07, 10:45 Nom i dzisiaj tak jakoś nam Durex zawiódł;P Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: Mam pytanie:) 21.04.07, 11:02 z tego co piszesz byłby to twoj 8dc wiec raczej jeszcze nie masz dni płodnych ale roznie to bywa.Dni płodne liczy sie przewarznieod 9-16dc,albo oblicz sobie sama,wpisz w wyszukiwarke kalendarz dni płodnych i tam bez problemu sobie obliczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
agooo Re: Mam pytanie:) 21.04.07, 11:27 wyszło, że nie są to moje dni płodne,ale czy to sie tak sprawdza w rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: Mam pytanie:) 21.04.07, 11:30 No wiesz roznie z nami jest,to tylko sprawdziłas w necie a co dzieje sie w twoim ciele to niebardzo wiesz wiec wszystko jest mozliwe ale raczej za bardzo nie panikuj!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś