kuku1978 24.08.07, 13:02 Jestem w 8 tc. Od 2 tygodni biorę luteinę, nadal mam skąpe, brązowe plamienia. Wczoraj pojawiły się nieliczne, ciągnące, brązowe upławy (sorry za opis). Pytanie: czy któraś z Was też tak miała. Jak to się skończyło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grochalcia Re: Brązowe plamienia 24.08.07, 13:05 uciekaj pedem do lekarza. nie powiem Ci lepiej czym sie to u mnie skonczylo, bo u kazdej moze byc inaczej. Szybciutko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuku1978 Re: Brązowe plamienia 24.08.07, 13:10 Dzwoniłam do mojego lekarza, powiedział, że jeżeli brzuch mnie nie boli to wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jarena23 Re: Brązowe plamienia 24.08.07, 13:32 ja mam to samo, byłam u lekarza, który stwierdził że to się często zdarza we wczesnej ciąży, ale trzeba na siebie uważać. Poza tym dostalam Duphaston, Nospę i zwolenienie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Brązowe plamienia 24.08.07, 13:53 Brązowe plamienia mogą się zdarzać, ale, odpukać, jeśli pojawi się coraz to jaśniejsza krew - jedź od razu do szpitala na dyżur. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku1978 Re: Brązowe plamienia 24.08.07, 13:56 Dziewczyny dziękuję! Już przejrzałam wczesniejsze wątki - wydaje się, że nie ma powodów do niepokoju. Ja tak panikuję, bo to moja pierwsza ciąża, wymarzona, wyczekiwana przez dwa lata - bo tyle musiało minąć czasu od zakończenia chemioterapii i radioterapii po ziarnicy. No i udało się za 1 razem ) Odpowiedz Link Zgłoś
spaola76 Re: Brązowe plamienia 24.08.07, 21:34 hej, ja od 5 tyg ciazy przez 2 tygodnie mialam wlasnie takie brazowe uplawy, dodam jeszcze ze nie bralam zadnych tabletek i nie bylam na zwolnieniu (pracuje fizycznie i nikt nade mna sie w pracy nie lituje przez to ze jestem w ciazy) bo mnieszkam w anglii a tu inaczej lekarze podchodza do ciazy, kaza nie panikowac i co ma byc to bedzie i na szczescie moja dzidzia rozwija sie prawidlowo, dzisiaj jestem w 13 tyg 6 dniu ciazy, 3 dni temu widzialam je na USG jak bryka a moj maz stwierdzil ze to rosnie drugi A.Małysz bo tak skacze Z doswiadczenia wiem ze nie ma co panikowac lecz mimo wszystko nalezy skonsultowac sie z lekarzem, badz dobrej mysli! Odpowiedz Link Zgłoś
magda20.2 Re: Brązowe plamienia 28.08.07, 23:02 ja mam takie plamienia od 15.08 a wspułżyłam z moim facetem 13 i 14 niewiem co mam robić a dziś dostałam takjagby skurczy bardzo bolało. niewiem może ty mi coś powiesz na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś