zabcia35 21.11.07, 17:51 Dziewczyny zaczynam się poważnie martwić czy nie uzależniłam się od tego forum.Zaglądam tu codziennie kilka razy kiedy tylko mam chwilke czasu a nawet jak jej nie mam.Czy znacie to uczucie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabcia35 Re: Uzalezniona od FORUM :) 21.11.07, 17:55 Oj Kachna, liczyłam że się tu pojawisz również TY Też widuje Cię w różnych wątkachPrzypomnij mi na jakim jestes etapie cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Uzalezniona od FORUM :) 21.11.07, 18:00 oj ja tez to znam jestem tu względnie od niedawna, a staranka dopiero zaczniemy już wkrótce ale podczytuję od jakiegos czasu różne wątki... zaglądam co chwile, sprawdzić czy pojawiło się cos nowego w tych co mnie cos szczególnie zainteresowało, albo w których się wypowiadałam... teraz na przykład siedze przy kompie i piszę pewna pracę, która wymaga poszperania w necie. Cały czas mam otwartą zakładkę ulubionych i kiedy tylko skończę korzystać z jakiejś strony klikam w ulubionych "w oczekiwaniu" i sprawdzam które wątki sie podniosły do góry to jest MEGA-uzależniające! strach pomyślec co to będzie jak już będe sama w ciąży i będę mieć pytania i wątpliwości których zapewne będzie znacznie więcej niż w tej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: Uzalezniona od FORUM :) 21.11.07, 18:04 ja łapie sie na tym że zamiast pracować siedzę na forum i sprawdzam co u Was nowego, kto pochwali się 2 kreskami, któ zdołuje nas @. Też jestem na forum od niedawna ale za to jakże intesnsywnie Odpowiedz Link Zgłoś
kachna9535 Re: Uzalezniona od FORUM :) 21.11.07, 18:16 Tak rzeczywiście skacze po tych wątkach, mam nadzieję że czasem uda się komuś w czymś pomóc... Jeżeli chodzi o mnie to staranka mam za sobą i teraz stres przed sobą... 6 tyd i 1 d. od OM za tydziń idę na pierwsze USG i nie mogę się już doczekać... A Żabciu, przypamnij co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: Uzalezniona od FORUM :) 21.11.07, 18:29 Och Kasiu ale Ci dobrzeDługo się staraliście? ja jestem na etapie staranek.To 3 cykl.Dziś 11dc i od 2 dni testuje ovu i zgłupiałam bo w południe są pozytywne popołudniu negatywne i już sama niewiem co myśleć.Narazie nie mam objawów ovu poza kłuciem w podbrzuszu.Kasiula, gdybyś Ty wiedziała jak ja marzę o tym żeby 8 grudnia gdy zrobie test okazało się ...Chwilami wątpię że to w ogóle mozliwe, bo myślałam że uda się od razu jak kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
kachna9535 Re: Uzalezniona od FORUM :) 21.11.07, 18:38 Żabciu!!! do trzech razy sztuka!!! tak było ze mną i ty sie tego trzymaj! CZyli u mnie w 3cs, w 1 ciąża biochemiczna, 2 po niej troche rozregulowany wiec nie wyszło, 3 cs 10 dc test ovu pozytywny tempk. skoczyla 13dc więc książkowo i staranka wtedy były i narazie jest OK. Myślę że nie ma sensu robić z popołudniowego moczu tego testu, pewnie w nim jest mniej piku LH, zresztą wzięlam swoją ulotkę w ktorej pisze żeby testy robić mniej więcej o tej samej porze i ograniczyc spożywanie napojów na 2 god. przed. Kłucie jest więc jest OK. Czas na dzialanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: Uzalezniona od FORUM :) 21.11.07, 18:44 Myslisz że powinnam poczekac do 13dc czy zacząc juz dzisiaj? Czy to Twój pierwszy dzidziuś? Odpowiedz Link Zgłoś
kachna9535 Re: Uzalezniona od FORUM :) 21.11.07, 18:47 Nie już drugi, pierwszy dzidziuś ma 6 lat Jak już masz test owu Ok to już się staraj. owulacja powinna nastąpić w ciągu 24-36 godz. Mam ulotke i mogę ci ją zeskanować i przesłać jak chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: Uzalezniona od FORUM :) 21.11.07, 18:52 Ale ze mnie blondynka (mam nadzieje ze nie obraziłam żadnej kobietki obecnej na forum)przecież jesteś Mamą Mai ) Jak juz wysłałam to pomyslałam ale już było za późno, to przez te schizy z testami wolniej myslę o innych rzeczach.Kasiu, napewno wszystko będzie dobrze.Masz przeczucia co do płci?Planowaliście płec czy nie ma to wcale znaczenia? Ja bardzo chciała bym synka.Mam 2 córki Odpowiedz Link Zgłoś
kachna9535 Re: Uzalezniona od FORUM :) 21.11.07, 19:04 nic sie nie stało... pomuślałam sobie że może nie widać z jakiś przyczyn... Jeżwli chodzi o płeć to nie planowaliśmy ale staranka były i przed owul.wtrakcie i po wiec wszystko możliwe, zależy co było szybsze... Generalnie nie zależy mi na wiedzeniu co będzie i raczej nie będe chciała wiedzieć, zrobimy sobie niespodziankę tak jak z pierwszym. Przeczuć brak, ostatnio patrzyłam na imiona dla chłopca, ale tak tez bylo i ostatnio i jest dziewuszka Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacperka-pl znam dokladnie:) 21.11.07, 19:21 ja rowniez sie chyba uzaleznilam zagladam tu po kilka razy dziennie) Odpowiedz Link Zgłoś
iza-263 Re: znam dokladnie:) 21.11.07, 19:51 Dziewczyny, jak tak samo zagladam tu po kilka razy dziennie, ja mój szef kiedys psrawdzi moje połączenia internetowe to sie zdziwi ile czasu poświęcam na nieprace, bo w domu mąz to juz sie niczemu nie dziwi. Mój obecny stan nie jest ciązą, chciaz @ nadal nie mam już ponad 65 dni brałam duphaston i nadal nic. Gdzies tam w podświadomości jednak myśle że może przy becie sie pomylili i to jednak ciąża, ale rozum przwraca mnie do świadomości. Nie wiem co mi jest i mój gin tez nie. Kazał poczekac jeszcze tydzien i na USG. Pozdrawiam Was kochane mocno, Kachna Tobie gratuluje i ciesze sie razem z Tobą, Zabci i Vivianie życze powodzenia, zreszta sobie też. Czekam tylko na @. Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: znam dokladnie:) 21.11.07, 20:34 Iza, nadal nie masz @ ??? a objawy masz dalej takie jak wtedy? mdłości, ból piersi? robiłaś może jeszcze jeden test? ciekawa jestem jak rozwinie się Twoja sytuacja... ja po 65 dniach bez @ bym ześwirowała ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
iza-263 Re: znam dokladnie:) 22.11.07, 09:15 Nadal nie ma za to ma wszystkie objawy ciążowe, mdłości ból piersi brzucha, jajników, głowy,temperature, hustawki nastrojów. Mój gin jest chory bedzie dopiero 28 i wtedy będe miała USG. Nie robiłam juz testu bo po wynikach bety to juz nikłe szanse że to ciąża. Z tego co wyczytałam może to byc cysta, samoistne zatrzymanie @, ciąza urojona, ciąza obumarła, nawet rak. Nie wiem czy wytrzymam do 28 i nie pode prywatnie na USG od 70 zł w zwyz w Wawie!!. Zdzierstwo, ale...troch sie boje co mi poiwedzą cały czas mam nadziej że @ przyjdzie i wszystko mi sie unormuje. Zwłaszcza że skończyłam brac duphaston. Nawet nie możemy zacząć nastepnych starń bo nie wiadomo co się dzieje.(( Odpowiedz Link Zgłoś